• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Handbook of Citrus By-Products and Processing Technology » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Handbook of Citrus By-Products and Processing Technology

ISBN-13: 9780471190240 / Angielski / Twarda / 1999 / 247 str.

Robert J. Braddock;Braddock
Handbook of Citrus By-Products and Processing Technology Robert J. Braddock Braddock 9780471190240 Wiley-Interscience - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Handbook of Citrus By-Products and Processing Technology

ISBN-13: 9780471190240 / Angielski / Twarda / 1999 / 247 str.

Robert J. Braddock;Braddock
cena 1000,98 zł
(netto: 953,31 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 990,74 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This book provides a complete treatment of citrus by-products - including data, research and technological developments.
* Emphasizes the manufacturing and utilization of citrus by-products from raw material residues of juice extraction and recovery

Process descriptions include those for essential oils, d-limonene, dried pulp cattle feeds and molasses, peel products, pectin, flavonoids, pulp wash and pulp products, bioconversion, and other products

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Chemistry - Industrial & Technical
Wydawca:
Wiley-Interscience
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780471190240
Rok wydania:
1999
Ilość stron:
247
Waga:
0.52 kg
Wymiary:
24.36 x 15.93 x 2.08
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

"The author and publishers are to be congratulated on the high standard of publication." (Food & Biproducts Processing, June 2000)

"...this book will make an excellent starting point for anyone wishing to know about the handling of oranges and related fruits..." (Food Chemistry, Vol 71, 2000)

The Citrus Industry.

Fruit Growing, Harvesting, Handling, and Grading for Processing.

Composition, Properties, and Evaluation of Fruit Components.

Juice Processing Operations.

Single–Strength Juices and Concentrate.

Juice Chemical Reactions, Product Stability, and Packaging.

Pulp Washing, Juice Pulp Recovery, and Utilization.

Whole Juice Cells, Drum–Dried Juice Sacs, and Sections.

Peel Fiber, Cloud, and Products.

Dried Pulp, Pellets, and Molasses.

Essential Oils and Essences.

d–Limonene.

Pectin.

Bioconversion Products.

Flavonoids and Limonoids.

Seed Products.

Nutraceuticals, Mystical Substances, and By–Products.

Of related interest . . .

FOOD CHEMISTRY

A Laboratory Manual

Dennis D. Miller

A superb educational resource in food science and technology, this manual is an excellent source of ideas and guidance for students enrolled in food chemistry laboratory courses. Featuring experiments designed to illustrate key concepts under discussion, this manual also includes concise reviews of chemical principles, data analysis tips, and useful formulas and calculations. Topics range from acids and bases to chemical leavening agents, from properties of sugars and proteins to additives, pigments, and tenderizers. The use of high–performance liquid chromatography is also covered.

1998 (0–471–17543–9) 153 pp.

FOOD PROCESSING

An Industrial Powerhouse in Transition

Second Edition

John M. Connor and William A. Schiek.

Now in a second edition, this work updates all information involving the growth, economic development, and business management of the booming U.S. food processing industry. Comprehensive, timely coverage includes distribution channels, the effects of biotechnological and regulatory developments, as well as an analysis of the contributions made by the food processing industry to the U.S. economy.

1997 (0–471–15515–2) 688 pp.

ELECTRONIC GUIDE TO FOOD REGULATIONS

Tracy A. Altman

This CD–ROM helps food industry professionals cut through the morass of federal regulations affecting the food industry. Users get fast access to the actual texts of FDA, USDA, and EPA rules along with in–depth analyses and clear interpretation of the legal and regulatory requirements affecting the production, packaging, and sale of meat, poultry, seafood, dietary supplements, and other food products. Features compliance diagrams and keyword indexes for quick reference.

1999 (0–471–32584–8) CD–ROM



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia