• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Handbook of Cereal Science and Technology, Revised and Expanded » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Handbook of Cereal Science and Technology, Revised and Expanded

ISBN-13: 9780824782948 / Angielski / Twarda / 2000 / 808 str.

Karel Kulp; Karen Kulp
Handbook of Cereal Science and Technology, Revised and Expanded Karel Kulp Karen Kulp 9780824782948 Marcel Dekker - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Handbook of Cereal Science and Technology, Revised and Expanded

ISBN-13: 9780824782948 / Angielski / Twarda / 2000 / 808 str.

Karel Kulp; Karen Kulp
cena 1947,12 zł
(netto: 1854,40 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1889,01 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Second Edition addresses the full spectrum of cereal grain science, employing agronomic, chemical, and technological perspectives and providing new and expanded treatment of food enrichment techniques, nutritional standards, and product quality evaluation.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Marcel Dekker
Seria wydawnicza:
Food Science and Technology
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780824782948
Rok wydania:
2000
Wydanie:
Rev and Expande
Numer serii:
000036113
Ilość stron:
808
Waga:
2.07 kg
Wymiary:
28.45 x 22.3 x 4.22
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

"…High-quality photographs and schematics of instruments enhance the attractiveness…of the book…represents a valuable addition in this field."
---Food Technology

"…contains an impressive number of very informative tables and a well documented bibliography. It will rapidly become a reference for all those working with cereals. "
---Food Science & Technology Journal

"…a valuable text and reference book for the cereal science students, researchers, food technologists and food engineers and processors alike."
---Journal of Food Science and Technology

"…If this Handbook is on your bookshelf, it is likely to be one that you will dip into on many occasions…make a note of where it sits on the library shelf, because it is certain to contain something of use to you."
---Transcripts of the Institution of Chemical Engineers

"…an excellent overview on…cereal processing…It was intended to relate increasing diversity of cereal products, and the current best practice in manufacturing processes and emerging trends in the technologies for particular products. This aim was adequately fulfilled in this book by describing the mechanical detail of processing systems."
- Shuryo Nakai, Food, Nutrition and Health, University of British Columbia, in Food Research International, 2002

Wheat. Corn: The Major Cereal of the Americas.
Barley. Oats. Sorghum. The Millets. Rice: Production. Processing, and Utilization. Triticale: Production and Utilization. Wild Rice: Processing and Utilization. Oilseeds and Oil-Bearing Materials. Cereal Proteins: Compositions of Their Major Fractions and Methods for Identification. Cereal Carbohydrates. Cereal Lipids. Minor Constituents of Cereals. Quality Evaluation of Cereals and Cereal Products. Breads and Yeast-Leavened Bakery Goods. Soft Wheat Products. Ready-to-Eat Breakfast Cereals. Pasta: Raw Materials and Processing. Cereal-Based Snack Foods. Malted Cereals: Their Production and Use. Cereal Enrichment and Nutrient Labeling. Nutritional Quality of Cereal-Based Foods. Nonfood Uses of Cereals. Fermentation and Microbial Processes in Cereal Foods. Special Food Ingredients from Cereals. Index.

Kulp, Karel



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia