• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Haccp in Meat, Poultry and Fish Processing » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Haccp in Meat, Poultry and Fish Processing

ISBN-13: 9780834213272 / Angielski / Twarda / 1999 / 394 str.

A. M. Pearson; T. R. Dutson; T. R. Dutson
Haccp in Meat, Poultry and Fish Processing Pearson, A. M. 9780834213272 Aspen Publishers - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Haccp in Meat, Poultry and Fish Processing

ISBN-13: 9780834213272 / Angielski / Twarda / 1999 / 394 str.

A. M. Pearson; T. R. Dutson; T. R. Dutson
cena 805,10
(netto: 766,76 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 771,08
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Since its development by The Pillsbury Company as part of the US space program, the HACCP (hazard analysis critical control point) system has become the most important technique for the identification and prevention of foodborne biological, chemical and physical hazards in food processing. This book presents the latest information on the HACCP concept and gives practical examples of its implementation at all stages of food production and processing from the farm to the consumer. In addition, guidelines are given for the management of the HACCP system within the food industry and how it can be incorporated into a total quality management program. The role of predictive microbiology in HACCP is examined and the relationship of HACCP principles to existing and future international agreements and regulations is explained. This book is essential reading for quality control personnel, production and processing managers in the food industry, and for government regulatory officials. It will also be of great interest to academic researchers studying the microbiology and quality of meat, poultry and fish products.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Technology & Engineering > Quality Control
Cooking > Specific Ingredients - Meat
Wydawca:
Aspen Publishers
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780834213272
Rok wydania:
1999
Wydanie:
1995
Ilość stron:
394
Waga:
0.74 kg
Wymiary:
24.36 x 16.28 x 2.92
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

The Origin And Concept Of Haccp. The HACCP System and How it Fits into FSIS Programs. Implementation of HACCP Program on Farms and Ranches. Implementation of the HACCP Program by Meat and Poultry Slaughterers. The Use of HACCP for Producing and Distributing Processed Meat and Poultry Products. Implementation of the HACCP Program by the Fresh and Processed Seafood Industry. Risk Analysis, HACCP and Microbial Criteria in Meat and Poultry Systems. Relationship of the HACCP System to Total Quality Management. HACCP for Delicatessens and Meat, Poultry and Seafood Retailers. HACCP-TQM for Retail and Food Service Operations. The HACCP Program and the Consumer Organization and Management of HACCP Programs. Predictive Microbiology and HACCP. National and International Cooperation in Governmental Regulations for Meat, Poultry and Fish Inspection. Index



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia