• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Grundlegende Chemie der Zutaten für die Keksherstellung » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Grundlegende Chemie der Zutaten für die Keksherstellung

ISBN-13: 9786204782683 / Miękka / 80 str.

Desh Bandhu Gangwar
Grundlegende Chemie der Zutaten für die Keksherstellung Gangwar, Desh Bandhu 9786204782683 Verlag Unser Wissen - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Grundlegende Chemie der Zutaten für die Keksherstellung

ISBN-13: 9786204782683 / Miękka / 80 str.

Desh Bandhu Gangwar
cena 178,89
(netto: 170,37 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 178,89
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Das Motiv dieser Arbeit ist es, die grundlegende Chemie der Zutaten für die Keksherstellung zu verstehen. Alle wichtigen (Weizenmehl, Zucker, Fett, raffiniertes Palmöl) und weniger wichtigen Zutaten (Backtriebmittel, Enzyme, Stärke, Salz, Aromen und Farbstoffe) werden in diesem Buch behandelt. Dieses Werk ist sehr nützlich für Fachleute, die in der Keksherstellung tätig sind. Ich hoffe, dass es für die Forschung und Entwicklung von Keksen und Biskuits nützlich sein wird.

Kategorie:
Nauka, Chemia
Wydawca:
Verlag Unser Wissen
ISBN-13:
9786204782683
Ilość stron:
80
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka

Gangwar, Desh BandhuHat 07 Jahre Erfahrung in der Herstellung von Keksen/Brot/Snacks. Arbeitet eng mit allen Zutaten, die bei der Keksherstellung verwendet werden. Abgeschlossenes Studium der Lebensmitteltechnologie an der Gautam Buddha Universität, Greater Noida. Sein Fachgebiet ist die Herstellung von Keksen/Keksen.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia