• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Glycosylation » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Glycosylation

ISBN-13: 9789048160686 / Angielski / Miękka / 2010 / 235 str.

Mohammed Al-Rubeai
Glycosylation Mohammed Al-Rubeai 9789048160686 Not Avail - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Glycosylation

ISBN-13: 9789048160686 / Angielski / Miękka / 2010 / 235 str.

Mohammed Al-Rubeai
cena 605,23
(netto: 576,41 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 578,30
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The analysis and modification of glycans of recombinant proteins continues to be active and challenging area of research and for the successful manufacture of these proteins. In Cell Engineering, volume 3: Glycosylation, Dr. Mohammed Al-Rubeai has compiled a group of articles that will provide research workers not only with reviews of the advances that have been made in all facets of the subject but with an in-depth assessment of the state of the art methodology and the various approaches for the improvement of glycoprotein production. Particularly important in this respect is the advances made in the development of genetically engineered host cell lines with novel glycosylation properties, as well as the integration of mass spectrophotometric analysis with separation techniques. This volume is intended not only for research students and senior scientists in cell culture and glycobiology, but also for industrial biotechnologists and biochemical engineers interested in the production of therapeutic glycoproteins, virus vector and ex vivo expansion of human cells for medical treatment.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Zoologia i nauki o zwierzętach
Technology & Engineering > Chemical & Biochemical
Science > Biochemia
Wydawca:
Not Avail
Seria wydawnicza:
Cell Engineering
Język:
Angielski
ISBN-13:
9789048160686
Rok wydania:
2010
Wydanie:
Softcover Repri
Numer serii:
000225532
Ilość stron:
235
Waga:
0.35 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 1.32
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

1. Analysis of Glycans of Recombinant Glycoproteins; T. Merry, et al. 2. The Effect of Cell Culture Parameters on Protein Glycosylation; V. Restelli, M. Butler. 3. Glycosylation of Recombinant IgG Antibodies and its Relevance for Therapeutic Applications; R. Jefferis. 4. Cellular Modification for the Improvement of the Glycosylation Pathway; L. Krummen, S. Weikert. 5. Controlling Carbohydrates on Recombinant Glycoproteins; N. Jenkins, et al. 6. Targeting of Genetically Engineered Glycosyltransferases to in Vivo Functional Golgi Subcompartments of Mammalian Cells; E. Grabenhorst, et al. 7. A Metabolic Substrate-Based Approach to Engineering New Chemical Reactivity into Cellular Sialoglycoconjugates; K.J. Yarema. 8. Addressing Insect Cell Glycosylation Deficiencies Through Metabolic Engineering; S.M. Lawrence, M.J. Betenbaugh. 9. Asparagine-Linked Glycosylational Modifications in Yeast; J.-M. Wu, et al. Index.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia