• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Gluten Sensitivity: About Gluten-Associated Disorders and the Purpose of a Gluten-Free Diet » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Gluten Sensitivity: About Gluten-Associated Disorders and the Purpose of a Gluten-Free Diet

ISBN-13: 9783658326562 / Angielski / Miękka / 2021 / 50 str.

Cordula Harter
Gluten Sensitivity: About Gluten-Associated Disorders and the Purpose of a Gluten-Free Diet Cordula Harter 9783658326562 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Gluten Sensitivity: About Gluten-Associated Disorders and the Purpose of a Gluten-Free Diet

ISBN-13: 9783658326562 / Angielski / Miękka / 2021 / 50 str.

Cordula Harter
cena 80,66 zł
(netto: 76,82 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 77,07 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Biochemia
Technology & Engineering > Food Science - Chemistry & Biotechnology
Medical > Nutrition
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
Essentials
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783658326562
Rok wydania:
2021
Wydanie:
2021
Numer serii:
000217778
Ilość stron:
50
Waga:
0.09 kg
Wymiary:
21.01 x 14.81 x 0.33
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Gluten and wheat.- The role of intestinal health.- Diseases associated with gluten intolerance.- Gluten in the diet.- Gluten free as a trend.

Dr. Cordula Harter is a private lecturer and teaching coordinator at the Biochemistry Center of Heidelberg University.

Gluten sensitivity is a multifactorial phenomenon. In the medical context, it is associated with symptoms that occur after the consumption of gluten-containing foods. However, not all cases of perceived gluten sensitivity are medically diagnosable. Only for celiac disease and wheat allergies clear diagnostic criteria exist. In most cases patients have non-Celiac Non-Wheat Allergy Wheat Sensitivity (NCWS). Gluten can rarely be detected as a causative agent in NCWS. Rather, other ingredients of wheat, such as ATI or FODMAP, or a disturbed intestinal microbiota may be considered as triggers for the disease. Cordula Harter puts it straight: gluten sensitivity is a fashion trend that is followed by many more people than there are diagnosed patients.The author shows that gluten-containing cereals are nutritionally high-quality foods that provide valuable nutrients and fiber. Elimination is rarely medically indicated and often benefits the food industry more than the consumer.

This Springer essential is a translation of the original German 1st edition Springer essentials, Glutenunverträglichkeit  by Cordula Harter, published by Springer Fachmedien Wiesbaden GmbH, part of Springer Nature in 2019. The translation was done with the help of artificial intelligence (machine translation by the service DeepL.com). A subsequent human revision was done primarily in terms of content, so that the book will read stylistically differently from a conventional translation. Springer Nature works continuously to further the development of tools for the production of books and on the related technologies to support the authors.

The content

  •          Gluten and wheat
  •          The role of intestinal health
  •          Disorders associated with gluten sensitivity
  •          Gluten in the nutrition – Gluten-free as trend

The target groups

  •          Lecturers and students of medicine, nutrition and life sciences
  •          Medical doctors, nutritionists, biologists and interested laypersons

The author

Dr. Cordula Harter is lecturer of biochemistry and teaching coordinator at Heidelberg University Biochemistry Center



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia