• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Gestion de la qualité, hygiène et technologie alimentaire » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Gestion de la qualité, hygiène et technologie alimentaire

ISBN-13: 9786206838807 / Francuski / Miękka / 2025 / 92 str.

Bruno Rafael Virginio de Souza; Yohanna de Oliveira; Cássia Surama Oliveira da Silva
Gestion de la qualité, hygiène et technologie alimentaire de Souza, Bruno Rafael Virginio, de Oliveira, Yohanna, Oliveira da Silva, Cássia Surama 9786206838807 Editions Notre Savoir - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Gestion de la qualité, hygiène et technologie alimentaire

ISBN-13: 9786206838807 / Francuski / Miękka / 2025 / 92 str.

Bruno Rafael Virginio de Souza; Yohanna de Oliveira; Cássia Surama Oliveira da Silva
cena 223,20
(netto: 212,57 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 223,72
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Ce livre est un recueil d'études originales issues de travaux universitaires sur le contrôle de la qualité, l'hygiène, la sécurité alimentaire et la technologie alimentaire, couvrant des sujets tels que : l'analyse sensorielle de nouvelles préparations alimentaires, l'utilisation et l'acceptation des aliments complets, l'analyse de l'étiquetage nutritionnel des produits alimentaires complets et des chocolats amers, l'agriculture familiale et les conditions d'hygiène et de santé, ainsi que la qualité de la production laitière. Par conséquent, l'approche adoptée dans ce livre vise de nouvelles perspectives destinées à améliorer les aspects qualitatifs, en vue de l'applicabilité de l'hygiène sanitaire dans la technologie alimentaire, dans le but de promouvoir l'orientation des professionnels de la santé sur les différents aspects de ce sujet, en soulignant son importance dans le contexte de la nutrition.

Kategorie BISAC:
Science > Life Sciences - Horticulture
Wydawca:
Editions Notre Savoir
Język:
Francuski
ISBN-13:
9786206838807
Rok wydania:
2025
Ilość stron:
92
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka
Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia