• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Genetic Modification and Food Quality: A Down to Earth Analysis » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Genetic Modification and Food Quality: A Down to Earth Analysis

ISBN-13: 9781118756416 / Angielski / Twarda / 2015 / 288 str.

Robert Blair; Joe M. Regenstein
Genetic Modification and Food Quality: A Down to Earth Analysis Blair, Robert 9781118756416 John Wiley & Sons - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Genetic Modification and Food Quality: A Down to Earth Analysis

ISBN-13: 9781118756416 / Angielski / Twarda / 2015 / 288 str.

Robert Blair; Joe M. Regenstein
cena 749,39 zł
(netto: 713,70 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 741,72 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The development of recombinant DNA methods has changed the face of the food industry over the last 50 years.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Agriculture - Agronomy - General
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
John Wiley & Sons
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781118756416
Rok wydania:
2015
Ilość stron:
288
Waga:
0.59 kg
Wymiary:
24.64 x 17.27 x 2.03
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

"Genetic Modification and Food Quality: A Down to Earth Analysis is the first comprehensive text on how GM production methods influence the quality of foods and feeds, based on a complete and unbiased assessment of the scientific findings. It presents a balanced analysis of the benefits and drawbacks of gene–modified food sources in the human diet." (South African Food Science and Technology July 2017)

1 Introduction 1

2 International regulations 4

3 Microorganisms 20

4 Cereals 35

5 Oilseed crops 81

6 Fruits and vegetables 141

7 Fish and other animals 174

8 Animal products 181

9 Overall assessment of the safety of GM foods and feeds 200

10 Overall assessment of the nutritional value of GM foods and feeds 211

11 Addressing consumer issues 250

12 Overall conclusions 262

Index 271

Robert Blair, DSc, is Professor Emeritus in the Faculty of Land and Food Systems at the University of British Columbia, Vancouver, Canada.

Joe M. Regenstein, PhD, is Professor Emeritus in the Department of Food Science at Cornell University, Ithaca, New York, USA.

The development of recombinant DNA methods has changed the face of the food industry over the last 50 years. Crops that have been genetically modified are being cultivated in more and more countries and this process is likely to accelerate as desirable traits are identified and transferred to appropriate organisms, and as these are cleared by the regulatory authorities. However, the technique has its critics who claim that modification of the genome of the plant (or animal) in this way may pose unknown and unacceptable risks to the human consumer.

Genetic Modification and Food Quality: A Down to Earth Analysis is the first comprehensive text on how GM production methods influence the quality of foods and feeds, based on a complete and unbiased assessment of the scientific findings. It presents a balanced analysis of the benefits and drawbacks of gene–modified food sources in the human diet. Chapters approach the topic with regard to different food types, such as cereal grains, oilseed crops, vegetables, fish and animal products.

Assessing the nutritive value as well as the health and safety of GMO foods, this book is a reference for anyone working in the food production industry and will also be of an interest to NGOs, trade associations and consumers who are looking for an objective, balanced study of this contentious issue.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia