• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Freeze-Drying of Pharmaceutical and Food Products » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Freeze-Drying of Pharmaceutical and Food Products

ISBN-13: 9780081014646 / Angielski / Miękka / 2016 / 280 str.

Tse-Chao Hua; Bao-Lin Liu; Haimei Zhang
Freeze-Drying of Pharmaceutical and Food Products Tse-Chao Hua Bao-Lin Liu Haimei Zhang 9780081014646 Woodhead Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Freeze-Drying of Pharmaceutical and Food Products

ISBN-13: 9780081014646 / Angielski / Miękka / 2016 / 280 str.

Tse-Chao Hua; Bao-Lin Liu; Haimei Zhang
cena 658,50 zł
(netto: 627,14 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 651,77 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Freeze-drying is an important preservation technique for heat-sensitive pharmaceuticals and foods. Products are first frozen, then dried in a vacuum at low temperature by sublimation and desorption, rather than by the application of heat. The resulting items can be stored at room temperature for long periods. This informative text addresses both principles and practice in this area.

The first chapter introduces freeze-drying. The authors then review the fundamentals of the technique, heat-mass transfer analyses, modelling of the drying process and the equipment employed. Further chapters focus on freeze-drying of food, freeze-drying of pharmaceuticals and the protective agents and additives applied. The final chapter covers the important subjects of disinfection, sterilization and process validation.

Freeze-drying of pharmaceutical and food products is an essential reference for food, pharmaceutical and refrigeration engineers and scientists with an interest in preservation techniques. It will also be of use to students in these fields.

  • Addresses the principles and practices used in this important preservation technique
  • Explains the fundamentals of heat-mass transfer analysis, modelling and the equipment used
  • Discusses the importance of disinfection, sterilization and process validation

Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Medical > Farmakologia
Business & Economics > Industries - Food Industry
Wydawca:
Woodhead Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780081014646
Rok wydania:
2016
Ilość stron:
280
Waga:
0.38 kg
Wymiary:
23.11 x 15.49 x 1.78
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

"It is indeed rare to find such diverse freeze-drying issues brought together in a single volume and the authors should be recognised for their efforts in compiling such a wide range of examples." --Food Science and Technology

Fundamentals of freeze drying; Heat-mass transfer analyses and modeling for drying process; Equipment of freeze drying; Freeze drying of food; Protective agent and additives for freeze-drying of pharmaceutical products; Freeze drying of pharmaceuticals; Disinfection, sterilization and valiation.

Tse-Chao Hua has studied in both China and the USA and is currently a faculty member at Shanghai University of Science and Technology. Dr Hua has studied preservation technology since 1980. His interests include cryopreservation of cells and tissues, cold storage and freeze-drying of food, pharmaceuticals and living cells. Dr Bao-Lin Liu has studied in both China and the USA and is currently a faculty member at Shanghai University of Science and Technology. Dr Liu has worked on cryobiology since 1993. He is interested in vitrification, biomedical engineering and freeze-drying technology. Dr H. Zhang has studied in China and Germany with a particular focus on refrigeration and cryogenics.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia