• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Formulation of "Saint-Paulin" cheese with probiotics » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Formulation of "Saint-Paulin" cheese with probiotics

ISBN-13: 9786203986020 / Angielski / Miękka / 88 str.

Imen Mahmoudi
 - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Formulation of "Saint-Paulin" cheese with probiotics

ISBN-13: 9786203986020 / Angielski / Miękka / 88 str.

Imen Mahmoudi
cena 246,14 zł
(netto: 234,42 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 246,14 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Probiotic lactic acid bacteria are widely involved in the production of fermented dairy products due to their particular metabolic activities and potential beneficial effects. The production of lactic acid is essential for the production of fermented dairy products and gives them a typical flavour. Acidification, the production of organic acids and other antimicrobial compounds, plays a major role in the preservation of dairy products and contributes to the inhibition of germ contamination.The present work was reserved for the study of the effect of probiotic lactic strains(Lactobacillus plantarum and Lactobacillus fermentum), isolated from raw bovine and camel milk, on the quality of an uncooked pressed cheese of the type "Saint-Paulin" made from Tunisian sheep's milk. A study of the evolution of the main physico-chemical, microbiological, biochemical and sensory characteristics of the four cheese samples during ripening and storage at + 4 °C was carried out.

Kategorie:
Technologie
Wydawca:
Our Knowledge Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9786203986020
Ilość stron:
88
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka

Mahmoudi, Imen Imen Mahmoudi is a Doctor of Food Industries with significant experience in the formulation of functional foods with beneficial effects for humans. It belongs to the "Bio-conservation and Valorization of Agri-Food Products" Research Unit. She has significant experience in Higher Education.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia