• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Foodborne Diseases: Volume 15 » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Foodborne Diseases: Volume 15

ISBN-13: 9780128114445 / Angielski / Miękka / 2018 / 564 str.

Grumezescu, Alexandru Mihai
Foodborne Diseases: Volume 15 Grumezescu, Alexandru Mihai 9780128114445 Handbook of Food Bioengineering - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Foodborne Diseases: Volume 15

ISBN-13: 9780128114445 / Angielski / Miękka / 2018 / 564 str.

Grumezescu, Alexandru Mihai
cena 574,52
(netto: 547,16 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 574,52
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Handbook of Food Bioengineering
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128114445
Rok wydania:
2018
Ilość stron:
564
Waga:
0.96 kg
Wymiary:
23.5 x 19.1 x 2.95
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

1. Foodborne Diseases
2. Recent advances in molecular techniques for diagnostics of food borne diseases
3. Important emerging and re-emerging tropical food borne diseases
4. Foodborne pathogens produced toxins acting on signal transduction
5. Campylobacteriosis - An Emerging Infectious Foodborne Disease
6. Listeria monocytogenes: A foodborne pathogen
7. Bacillus spp. as pathogens in the dairy industry
8. Staphylococcus aureus - a food pathogen: virulence factors and antibiotic resistance
9. Food-borne mycotoxicoses: Pathologies and public health impact
10. Foodborne botulism from a systems biology perspective
11. Pathogenic biofilm formation in the food industry and alternative control strategies
12. Biosensor Based Methods For The Determination Of Foodborne Pathogens
13. Molecular Typing of Major Foodborne Pathogens
14. Environmental Pollution and the Burden of Food-borne Diseases
15. Food borne illness: threats and control



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia