• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Foodborne Bacterial Pathogens: Methods and Protocols » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Foodborne Bacterial Pathogens: Methods and Protocols

ISBN-13: 9781493989997 / Angielski / Twarda / 2018 / 278 str.

Arnaud Bridier
Foodborne Bacterial Pathogens: Methods and Protocols Bridier, Arnaud 9781493989997 Humana Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Foodborne Bacterial Pathogens: Methods and Protocols

ISBN-13: 9781493989997 / Angielski / Twarda / 2018 / 278 str.

Arnaud Bridier
cena 644,07
(netto: 613,40 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 616,85
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Mikrobiologia
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Biologia i przyroda
Wydawca:
Humana Press
Seria wydawnicza:
Methods in Molecular Biology
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781493989997
Rok wydania:
2018
Wydanie:
2019
Ilość stron:
278
Waga:
0.72 kg
Wymiary:
25.4 x 17.78 x 1.75
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Part I: Bacterial Pathogen Detection and Quantification in Food 
1. Accelerated Sample Preparation for Fast Salmonella Detection in Poultry Products
Eduardo Ximenes, Seockmo Ku, Lori Hoagland, Michael R. Ladisch

2. Direct or DNA Extraction-free Amplification and Quantification of Foodborne Pathogens
Maggie R. Williams and Syed A. Hashsham

3. The Use of Multiplex Real Time PCR for the Simultaneous Detection of Food-borne Bacterial Pathogens
Alejandro Garrido-Maestu, David Tomás Fornés, and Marta Prado Rodríguez

4. Sequence Specific End Labelling of Oligonucleotides (SSELO)-based Microbial Detection
Tanja Kostic and Levente Bodrossy

5. Rapid on-site Detection and Quantification of Food-borne Pathogens Using Microfluidic Devices
Nobuyasu Yamaguchi

6. Modified Bacteriophage Tail Fiber Proteins for Labeling, Immobilization, Capture, and Detection of Bacteria
Matthew Dunne and Martin J. Loessner

7. EIS-based Biosensors in Foodborne Pathogen Detection with a Special Focus on Listeria monocytogenes
Palmiro Poltronieri, Elisabetta Primiceri, and Rajeswaran Radhakrishnan

Part II: Phenotypic and Metabolic Characterization of Foodborne Pathogens
8. Method to Study the Survival Abilities of Foodborne Bacterial Pathogens under Food Processing Conditions
Olivier Habimana

9. Viability Detection of Foodborne Bacterial Pathogens in Food Environment by PMA-qPCR and by Microscopy Observation 
Thomas Brauge, Graziella Midelet-Bourdin, and Christophe Soumet

10. Isolation of Bacterial RNA from Foods Inoculated with Pathogens
Deepti Tyagi, Autumn L. Kraft, and Teresa M. Bergholz

11. The use of Two-dimensional Electrophoresis to Explore Foodborne Bacterial Pathogens Responses to Gastrointestinal Stress
Denise Schrama and Maria Leonor Faleiro

12. Identification of Putative Biomarkers Specific to Food-borne Pathogens Using Metabolomics
Snehal R. Jadhav, Rohan M. Shah, Avinash V. Karpe, David J. Beale, Konstantinos A. Kouremenos, and Enzo A. Palombo

13. Characterization of Bacterial Membrane Fatty Acid Profiles for Biofilm Cells 
Florence Dubois-Brissonnet

14. High Content Screening Confocal Laser Microscopy (HCS-CLM) to Characterize Biofilm 
4D Stuctural Dynamic of Food-borne Pathogens 
Alexis Canette, Julien Deschamps, and Romain Briandet

15. Static Immersion and Injection Methods for Live Cell Imaging of Foodborne Pathogen Infections in Zebrafish Larvae 
Macarena A. Varas, Javiera Ortíz-Severín, Andrés E. Marcoleta, Carlos A. Santiviago , Miguel L. Allende, and Francisco P. Chávez 

16. Use of C. elegans Diapause to Study Transgenerational Responses to Pathogen Infection
Francisco P. Chávez and Andrea Calixto

Part III: NGS and Modeling Approaches

17. Utilizing the public GenomeTrakr Database for Foodborne Pathogen Traceback
Ruth E. Timme, Maria Sanchez Leon, and Marc W. Allard

18. The Establishment of a Standarized 16srDNA Library Preparation to Enable the Analysis of the Microbiome in Poultry Processing Using the Illumina MiSeq Platform
Kristina M. Feye and Steven C. Ricke

19. Exploring Foodborne Pathogen Ecology and Antimicrobial Resistance in the Light of Shotgun Metagenomics
Arnaud Bridier

20. Modelling Growth of Listeria and Lactic Acid Bacteria in Food Environments
P. Dalgaard and O. Mejlholm

21. Network Biology Approaches to Identify Molecular and Systems-level Differences between Salmonella Pathovars 
Marton Olbei, Robert A. Kingsley, Tamas Korcsmaros, and Padhmanand Sudhakar

This volume presents a compilation of various representative techniques and approaches currently used to study bacterial foodborne pathogens. Chapters guide the reader through bacterial pathogen detection and quantification in food, molecular, phenotypic, metabolic characterization of food pathogens, and ecology of foodborne bacterial pathogens. Written in the highly successful Methods in Molecular Biology series format, chapters include introductions to their respective topics, lists of the necessary materials and reagents, step-by-step, readily reproducible laboratory protocols, and tips on troubleshooting and avoiding known pitfalls.

Authoritative and cutting-edge, Foodborne Bacterial Pathogens : Methods and Protocols aims to server as a guide both for researchers, students,  and those in the food industry who want to have an overview of current approaches and protocols used to study bacterial foodborne pathogens.

The chapter “Utilizing the Public GenomeTrakr Database for Foodborne Pathogen Traceback” is available open access under a Creative Commons Attribution 4.0 International License via link.springer.com.




Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia