• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Studies: An Introduction to Research Methods » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Studies: An Introduction to Research Methods

ISBN-13: 9781845206819 / Angielski / Miękka / 2009 / 256 str.

Jonathan Deutsch
Food Studies: An Introduction to Research Methods Miller, Jeff 9781845206819  - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Studies: An Introduction to Research Methods

ISBN-13: 9781845206819 / Angielski / Miękka / 2009 / 256 str.

Jonathan Deutsch
cena 159,27
(netto: 151,69 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 159,27
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
inne wydania

This title is a guide to doing research in the burgeoning field of food studies. Designed for the classroom as well as for the independent scholar, the book details the predominant research methods in the field, provides a series of interactive questions and templates to help guide a project, and includes suggestions for food-specific resources such as archives, libraries and reference works. Interviews with leading scholars in the field and discussions of how the study of food can enhance traditional methods are included. The book begins with overviews of food studies and research followed by a guide to the literature. Four methodological "baskets" representing the major methodologies of the field are explored together with interviews of leading scholars: food history (Ken Albala); ethnographic methods (Carole Counihan); cultural, material, and media studies (Psyche Williams-Forson); and quantitative methods (Jeffrey Sobal). The book concludes with chapters on research ethics, including working with human subjects, and technology tools for research.

Kategorie:
Nauka, Socjologia i społeczeństwo
Kategorie BISAC:
Social Science > Agriculture & Food (see also Political Science - Public Policy - Agricultur
Social Science > Badania społeczne i statystyki
Social Science > Methodology
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781845206819
Rok wydania:
2009
Ilość stron:
256
Waga:
0.36 kg
Wymiary:
23.11 x 15.49 x 1.27
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Ideal as an introduction to the main strands of methods that are used in food studies (...) Several sections within this book will almost certainly constitute required reading for final year undergraduate students (...) Similary, it will be extremely useful for first year postgraduates embarking on Masters or PhD research. Joseph Burridge for Revue d'Etudes en Agriculture et Environment

Part One: Introducing the Discipline1. What is Food Studies?2. Introduction to Research Methods Common to Food StudiesPart Two: Doing Food Studies Research3. The Epistemological Stance4. Research Design5. Reviewing the Literature6. Strategies of Inquiry7. Quantitative Methods8. Qualitative Methods9.Mixed Method ApproachesPart Three: Problems with Food Studies Research10. Opportunities and Limitations for the Researcher11. Ethical Considerations in Food Studies ResearchPart Four: The Future of Food Studies12. Conclusion: Future Research OpportunitiesAppendix: Resource Guide for Food Studies Research

Jeff Miller, Colorado State University. Jonathan Deutsch is professor and program director in the Department of Hospitality Management, Culinary Arts, and Food Science at Goodwin College, Drexel University, USA,Jonathan Deutsch, PhD, is Professor of Culinary Arts and Food Science at Drexel University, where he oversees the Drexel Food Lab, a student-driven product development and food innovation lab. He is a classically trained chef.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia