• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Safety Management in China: A Perspective from Food Quality Control System » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Safety Management in China: A Perspective from Food Quality Control System

ISBN-13: 9789814447751 / Angielski / Twarda / 2013 / 240 str.

Jiehong Zhou; Shaosheng Jin
Food Safety Management in China: A Perspective from Food Quality Control System Zhou, Jiehong 9789814447751 World Scientific Publishing Company - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Safety Management in China: A Perspective from Food Quality Control System

ISBN-13: 9789814447751 / Angielski / Twarda / 2013 / 240 str.

Jiehong Zhou; Shaosheng Jin
cena 384,55
(netto: 366,24 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 381,40
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

In recent years, China has taken a number of effective measures to strengthen the supervision of food quality and safety, but food safety incidents still occur sometimes. The recurrence and intractability of such incidents suggest that, in addition to the imperfect supervision system, the greatest obstacle to China's food quality safety management is that China's "farm to fork" food supply chain has too many stages, the members on the supply chain have not formed a stable strategic and cooperative relation, and on the other hand, during the transitional period, some practitioners lack social responsibility. Therefore, China's food quality safety management and the establishment of food quality and safety traceability system should follow the development trend of international food quality and safety supervision, and combine with the establishment of China's agricultural industrialization and standardization, integrate China's existing but isolated effective measures. To this end, this book chooses important agricultural products as the subjects to be investigated. From an "integrated" vertical perspective of the supply chain and according to the degree of industrialization of different products, this book carries out empirical analysis of the construction of food quality and safety control system, such as HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) quality control system and food quality and safety traceability system. It deeply analyzes and straightens out the dynamic mechanism and the performance of different business entities implementing the food quality and safety management system. The book puts forward ideas and suggestions to establish long-term effective food quality and safety management system, which can provide the scientific basis for the government to design food quality and safety management policies.

Kategorie:
Nauka, Socjologia i społeczeństwo
Kategorie BISAC:
Social Science > Agriculture & Food (see also Political Science - Public Policy - Agricultur
Self-Help > Safety & Security - General (See Also House & Home - Safety & Security)
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
World Scientific Publishing Company
Język:
Angielski
ISBN-13:
9789814447751
Rok wydania:
2013
Ilość stron:
240
Waga:
0.50 kg
Wymiary:
23.11 x 15.75 x 2.03
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia