• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Safety Engineering » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Safety Engineering

ISBN-13: 9783030426590 / Angielski / Twarda / 2020 / 760 str.

Ali Demirci; Hao Feng; Kathiravan Krishnamurthy
Food Safety Engineering Ali Demirci Hao Feng Kathiravan Krishnamurthy 9783030426590 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Safety Engineering

ISBN-13: 9783030426590 / Angielski / Twarda / 2020 / 760 str.

Ali Demirci; Hao Feng; Kathiravan Krishnamurthy
cena 1129,80 zł
(netto: 1076,00 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 963,86 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - Chemistry & Biotechnology
Science > Mikrobiologia
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
Food Engineering
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783030426590
Rok wydania:
2020
Wydanie:
2020
Numer serii:
000156611
Ilość stron:
760
Waga:
1.24 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 4.14
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Introduction

Part 1. Overview of Food Microbiology

1.            Intrinsic and extrinsic parameters affecting microbial growth

2.            Foodborne pathogens

3.            Microbial toxins

4.            Conventional and novel detection/enumeration methods

5.            Interactions of microorganisms with food matrix

Part 2. Preventive practices

6.            Good manufacturing practices (GMP)

7.            Sanitary standard operating procedures (SSOP)

8.            Hazard analysis and critical control points (HACCP)

9.            Hazard Analysis and Risk-Based Preventive Controls (HARPC)

10.          Monitoring transportation, storage, and retail display

11.          Recall plans

Part 3. Plant layout, equipment design, maintenance, energy reduction, and waste management

12.          Plant layout

13.          Equipment design (construction materials, fabrication, monitoring, and inspection)

14.          Equipment cleaning, sanitation, and maintenance

15.          Energy reduction and waste management

Part 4. Modeling and process design

16.          Microbial growth models

17.          Microbial inactivation models for thermal processes

18.          Microbial inactivation models for non-thermal processes

Part 5. Conventional and novel preventive controls for food safety

19.          Chemical treatments including ozone, dense CO2, and ClO2

20.          Conventional thermal treatments and advanced thermal treatments (Microwave, radio-frequency, infrared, and ohmic heating) 

21.          Irradiation (gamma irradiation, e-beam, and X-rays)

22.          Light based technologies (UV, LED, and pulsed UV light)

23.          High hydrostatic pressure

24.          Pulsed electric field

25.          Ultrasound

26.          Non-thermal plasma

27.          Hurdle technologies

Part 6. Aseptic processing and post-packaging technologies

28.          Aseptic processing

29.          Modified atmosphere packaging

30.          Advancements in post-packaging technologies

Part 7. Consumer acceptance and traceability

30. Consumer acceptance of new foods and/or processes

31. Food traceability

Ali Demirci is a Professor in the Department of Agricultural and Biological Engineering at The Pennsylvania State University in University Park, Pennsylvania.

Hao Feng is a Professor in the Department of Food Science and Human Nutrition at University of Illinois in Urbana, Illinois.

Kathiravan Krishnamurthy is a Clinical Assistant Professor in the Department of Food Science and Nutrition at Illinois Institute of Technology in Bedford Park, Illinois.​


    

 Food Safety Engineering is the first reference work to provide up-to-date coverage of the advanced technologies and strategies for the engineering of safe foods. Researchers, laboratory staff and food industry professionals with an interest in food engineering safety will find a singular source containing all of the needed information required to understand this rapidly advancing topic. The text lays a solid foundation for solving microbial food safety problems, developing advanced thermal and non-thermal technologies, designing food safety preventive control processes and sustainable operation of the food safety preventive control processes. 

The first section of chapters presents a comprehensive overview of food microbiology from foodborne pathogens to detection methods. The next section focuses on preventative practices, detailing all of the major manufacturing processes assuring the safety of foods including Good Manufacturing Practices (GMP), Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP), Hazard Analysis and Risk-Based Preventive Controls (HARPC), food traceability, and recalls. Further sections provide insights into plant layout and equipment design, and maintenance. Modeling and process design are covered in depth. Conventional and novel preventive controls for food safety include the current and emerging food processing technologies.  Further sections focus on such important aspects as aseptic packaging and post-packaging technologies. 

With its comprehensive scope of up-to-date technologies and manufacturing processes, this is a useful and first-of-its kind text for the next generation food safety engineering professionals.


Demirci, Ali Ali Demirci is Professor of Agricultural and Biolo... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia