• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Quality, Nutrition and Health: 5th Heidelberg Nutrition Forum/Proceedings of the Ecba -- Symposium and Workshop, February 27 -- March 1, 1998 in » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Quality, Nutrition and Health: 5th Heidelberg Nutrition Forum/Proceedings of the Ecba -- Symposium and Workshop, February 27 -- March 1, 1998 in

ISBN-13: 9783642640636 / Angielski / Miękka / 2011 / 214 str.

L. H. Grimme; S. Dumontet
Food Quality, Nutrition and Health: 5th Heidelberg Nutrition Forum/Proceedings of the Ecba -- Symposium and Workshop, February 27 -- March 1, 1998 in Grimme, L. H. 9783642640636 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Quality, Nutrition and Health: 5th Heidelberg Nutrition Forum/Proceedings of the Ecba -- Symposium and Workshop, February 27 -- March 1, 1998 in

ISBN-13: 9783642640636 / Angielski / Miękka / 2011 / 214 str.

L. H. Grimme; S. Dumontet
cena 562,23
(netto: 535,46 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 501,19
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Responding to the dramatic scientific and technological developments in the agro-food sector and to the enormous public concern about novel food production and novel food ingredients this volume focusses on defining, classifying and reassessing the quality of food towards human nutritional needs aimed at health. It is designed for all those actively involved in the food sector and for interested lay persons and responsible consumers interested in getting information about the driving forces of the present and future food market, the food industry, and the food policy and the consumer association.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Health & Fitness > Diet & Nutrition - Diets
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Chemia
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
Gesunde Ern Hrung Healthy Nutrition
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783642640636
Rok wydania:
2011
Wydanie:
Softcover Repri
Numer serii:
000421120
Ilość stron:
214
Waga:
0.36 kg
Wymiary:
23.5 x 15.5
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

A: Contributions to the 5th Heidelberg Nutrition Forum/ECBA-Symposium.- Welcome Addresses.- Rainer Wild (Chairman of Dr. Rainer Wild-Stiftung, Heidelberg).- Beate Weber (Lady Mayoress of Heidelberg).- Stefano Dumontet (Chairman of ECBA, Rome).- Modern Bio- and Gene Technologies and the Future of Food Production.- European Agro-Food Research.- Consumer Demands on Food Quality.- Food Quality in a Changing Social Environment: A Historical Perspective.- Gene Technology, Food and the Environment.- Risks and Chances of Genetic Engineering in Agriculture: The Impacts of Science and the Science of Impact Assessment.- Hygienic Aspects of Food Quality.- Genetic Modification and Food Safety: Views of the World Health Organization.- Health Enhancing Food Ingredients Developed for the Functional Food Market: A Concerted Strategy.- Food Quality and Nutrition Aimed at Health: A Biological Perspective.- Contributors.- B: Report of the Workshop.- Foreword to the Workshop.- Address.- to the Workshop.- Working Group I: Food Production and Food Processing.- Working Group II: Food Safety.- Working Group III: Physiological Food Quality.- Synopsis.- Conclusions and Recommendations.- Appendices.- Participants of the Workshop.- Members of ECBA.- Associate Members.- Observers.- Publications of ECBA.- The Cork Declaration — “A Living Countryside”.- Conclusion.- Abbreviations.

The EU-Novel Food Regulation and its accompanying guidelines are based on solid scientific foundations. Nevertheless, pervasive technologies such as genetically engineered modifications of plants, animals and micro-organisms should not be implemented without public consent. Responding to these dramatic scientific developments in the agro-food production and novel-food ingredients this volume focuses on defining, classifying and reassessing the quality of food towards human nutritional needs aimed at health. The editors and authors, European experts from industry, legislation and from food-, nutrition- and biotechnology research point out that food production and food processing is a much broader concept than just food safety assessment, food hygiene and food marketing.
This book is designed for all those actively involved in the food sector, for interested lay persons and the responsible consumer interested in getting information about the driving forces of the present and future food market, the food industry, the food policy, and the consumer association. In addition it will be of special interest to all who want to discuss this topic of great concern within a conceptual framework goes largely beyond the limits of the respective scientific disciplines.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia