• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Proteomics: Technological Advances, Current Applications and Future Perspectives » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Proteomics: Technological Advances, Current Applications and Future Perspectives

ISBN-13: 9780323908894 / Angielski / Miękka / 2022

Jose M. Lorenzo; Maria Lopez Pedrouso; Daniel Franco Ruiz
Food Proteomics: Technological Advances, Current Applications and Future Perspectives Jose M. Lorenzo Maria Lopez Pedrouso Daniel Franco Ruiz 9780323908894 Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Proteomics: Technological Advances, Current Applications and Future Perspectives

ISBN-13: 9780323908894 / Angielski / Miękka / 2022

Jose M. Lorenzo; Maria Lopez Pedrouso; Daniel Franco Ruiz
cena 560,94 zł
(netto: 534,23 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 555,21 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Science > Biotechnology
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Academic Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780323908894
Rok wydania:
2022
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

1.?Introduction

Section 1. Technological advances in food proteomics 2.1. Quantitative proteomics by mass spectrometry in food science 2.2. Bioinformatic analysis in food science

Section 2: Applications of proteomic in food sciences 3.1. Proteomic advances in crops and fruits 3.2. Proteomic advances in seafood and aquaculture 3.3. Proteomic advances in beef production 3.4. Proteomic advances in swine industry 3.5. Proteomic advances in poultry science 3.6. Proteomic advances in milk and dairy products 3.7. Proteomic advances in novel protein foods

Section 3: Applications of proteomic in food challenges 4.1. Proteomic analysis of food allergens 4.2. Proteomics for food authentication 4.3. Application of proteomics in food safety 4.4. Peptidomic approach for analysis of bioactive peptides

María López Pedrouso is a researcher in the field of food proteomics. She currently is a technical assistant in the University of Santiago de Compostela (Spain). Her research is focused on the search of protein biomarkers and to extend the knowledge at molecular level in relation to food quality. She also has wide experience in vegetable, fish and meat products throughout her career. In this sense, she is an author of 30 scientific papers in recognized international journals, 6 book chapters and 9 posters at international congresses. Dr. Daniel Franco Ruiz, Meat Technological Center of Galicia, Ourense, Spain. Biography: Daniel José Franco Ruiz has a Master in Chemical Engineering. He worked as a technologist in the Marine Research Institute of Vigo and Agricultural Research Center of Mabegondo. Currently, he is the Head of Research at the Meat Technology Centre of Galicia (CTC), Ourense, Spain. He published more than 140 scientific articles in indexed international journals, more than 180 communications to congresses, mostly international. His main lines of investigation are: 1) Extension of food shelf life using natural extracts with antioxidant and antimicrobial capacities from by-products; 2) Identifying proteomic and genetic biomarkers associated with pre-slaughter stress and their consequences for meat quality; 3) Development of new, healthier meat foods based on fat and salt reduction or improving lipid profile modification, the replacement of fat, or incorporating functional compounds. José Manuel Lorenzo is Head of Research at the Meat Technology Centre of Galicia, Ourense, Spain. His research focuses on development of new product, processes, and food packaging. He has more than 300 publications and more than 4000 citations. He is an associate editor of the Food Research International, Journal of the Science Food and Agriculture, Food Analytical Methods, and Canadian Journal of Animal Science. Currently, he is directly involved in the: 1) Animal production; 2) Study of natural compounds as food ingredients; 3) Understanding physicochemical, biochemical, sensorial, and microbial changes during the technological processes applied to meat products; and 4) Development of new and healthier meat food products.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia