• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Proteins: Processing Applications » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Proteins: Processing Applications

ISBN-13: 9780471297857 / Angielski / Twarda / 1999 / 390 str.

Shuryo Nakai; H. Wayne Modler; Shuryo Nakai
Food Proteins: Processing Applications Nakai, Shuryo 9780471297857 Wiley-VCH Verlag GmbH - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Proteins: Processing Applications

ISBN-13: 9780471297857 / Angielski / Twarda / 1999 / 390 str.

Shuryo Nakai; H. Wayne Modler; Shuryo Nakai
cena 1011,24 zł
(netto: 963,09 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1000,90 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Food Proteins offers information required for improving the quality of food protein products.
* The text will help in gaining new ideas for conducting useful research on food proteins and enzymes.
* Focuses on both the physical and chemical properties of food proteins and the application of food proteins in food processing
* Includes the fundamental concept required for understanding the modern food protein chemistry
* Explores the relationships between the structures, functions, and properties of different food proteins

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Chemistry - Industrial & Technical
Wydawca:
Wiley-VCH Verlag GmbH
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780471297857
Rok wydania:
1999
Ilość stron:
390
Waga:
0.76 kg
Wymiary:
24.0 x 15.9 x 2.8
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

"This truly is an essential guide for scientists...an indispensable resource for food chemists, scientists, nutrition researchers, and government researchers and inspectors." (Bioseparation, Vol. 9, No. 4, 2000)

"...an invaluable source of information and an excellent reference." (Food Chemistry, Vol 72/1, 2000) "...it is good to see the importance placed on the chemistry of food proteins..."

"...would be a useful reference for anybody interested in food protein chemistry and processing..." (Chemistry & Industry, 4th December 2000)

"This is an essential guide which will inspire new ideas for conducting useful research..." (Beverage and Food World, August 2000)

Milk Processing (H. Modler).

Meat Processing (Y. Xiong).

Poultry Processing (L. Young & J. Northcutt).

Egg Processing (R. Nakamura & E. Doi).

Bread–Making (S. Nakai & P. Wing).

Cereal Processing (O. Chung & Y. Pomerantz).

Soybean Processing (D. Fukushima).

Confectionery (R. Boutin).

Index.

SHURYO NAKAI, PhD, is Professor Emeritus at the University of British Columbia, Vancouver, B.C., Canada.

H. WAYNE MODLER, PhD, formerly of Agriculture Canada, is now a consultant and dairy specialist based in Kemptville, Ontario, Canada.

State–of–the–art knowledge on a wide variety of protein processing applications.

Food Proteins presents a thorough review of each important animal and plant protein used in food processing, including physicochemical properties important to the food industry. The authors explore recent trends in food manufacturing that will revolutionize food production in the years to come.

Emphasizing protein behavior during processing, the book examines the relationships between structure, function, and properties of different food proteins. The focus is on food processing applications of proteins from eight different commodity areas: milk, meat, poultry, eggs, breads, cereal, soybeans, and confectionery. This book provides:
∗ Fundamental concepts required for understanding modern food protein chemistry
∗ Basic concepts underlying the structure/function relationship of food proteins
∗ Predictions of functionalities required for achieving the best quality in proteinaceous foods
With the genetic evolution of food proteins playing an increasingly important role in food product development, Food Proteins: Processing Applications is an indispensable resource for food chemists, scientists, and technologists as well as protein chemists, nutrition researchers, and government researchers and inspectors.

Also by these editors...
FOOD PROTEINS: Properties and Characterization

"Undoubtedly one of the best books on food proteins currently available...highly recommended." ––Journal of Food Biochemistry 1996 (0–471–18614–7) 560 pp.

Nakai, Shuryo SHURYO NAKAI, PhD, is Professor Emeritus at the Un... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia