• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Processing for Increased Quality and Consumption: Volume 18 » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Processing for Increased Quality and Consumption: Volume 18

ISBN-13: 9780128114476 / Angielski / Miękka / 2018 / 522 str.

Grumezescu, Alexandru Mihai
Food Processing for Increased Quality and Consumption: Volume 18 Grumezescu, Alexandru Mihai 9780128114476 Handbook of Food Bioengineering - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Processing for Increased Quality and Consumption: Volume 18

ISBN-13: 9780128114476 / Angielski / Miękka / 2018 / 522 str.

Grumezescu, Alexandru Mihai
cena 569,69
(netto: 542,56 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 569,69
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Food Processing for Increased Quality and Consumption, Volume 18 in the Handbook of Food Bioengineering series, offers an updated perspective on the novel technologies utilized in food processing. This resource highlights their impact on health, industry and food bioengineering, also emphasizing the newest aspects of investigated technologies and specific food products through recently developed processing methods. As processed foods are more frequently consumed, there is increased demand to produce foods that attract people based on individual preferences, such as taste, texture or nutritional value. This book provides advantageous tools that improve food quality, preservation and aesthetics.

  • Examines different frying techniques, dielectric defrosting, high pressure processing, and more
  • Provides techniques to improve the quality and sensory aspects of foods
  • Includes processing techniques for meat, fish, fruit, alcohol, yogurt and whey
  • Outlines techniques for fresh, cured and frozen foods
  • Presents processing methods to improve the nutritional value of foods

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Handbook of Food Bioengineering
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128114476
Rok wydania:
2018
Ilość stron:
522
Waga:
0.89 kg
Wymiary:
23.5 x 19.1 x 2.69
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

1. Food Processing for Increasing Consumption: the case of Legumes
Geetanjali Kaushik, Poonam Singhal, and Shivani Chaturvedi
2. Emerging food processing technologies: an overview
Gargi Ghoshal
3. Approach of food technologies for preservation and enrichment of bioactive compounds, improving the organoleptic properties
Guillermo Petzold, Jorge Moreno, María Pía Gianelli, Fabiola Cerda, Karla Mella, Pamela Zúñiga, and Patricio Orellana
4. Cutting Automation in Food Processing
Debao Zhou, Gary McMurray, Wayne Daley, Jing Bai, Shufang Wang
5. The perception of consumers vis-à-vis tracked fish measured via electronic instrument
Erika da Silva Maciel, Juliana Antunes Galvão, Luciana Kimie Savay-da-Silva, Hellen Almeida Kato, Fernando Rodrigues Peixoto Quaresma, Jaqueline Girnos Sonati, Marilia Oetterer
6. High pressure technologies in dairy processing: quality maintenance and increase in consumption
Bruno Ricardo de Castro Leite Júnior, Miguel Meirelles de Oliveira, Marcelo Cristianini
7. Advances in non-thermal processing technologies for enhanced microbiological safety and quality of fresh fruit and juice products
Hafiz Muhammad Shahbaz, Jeong Un Kim, Sun-Hyoung Kim, Jiyong Park
8. Agroindustrial co-products as sources of novel functional ingredients
M. Lourdes Perez-Chabela and Annel M. Hernández-Alcántara
9. The contribution of bioactive peptides of whey to quality of food products
Tanja Krunic, Marica Rakin, Maja Bulatovic and Danica Zaric
10. Amino acids - carriers of foods nutritional and biological value
Fanny Ribarova
11. Strategy for the prediction, control and optimizing of the functional properties of food proteins: using statistical and chemometric tools
Sonia Esther Barberis, Héctor Luis Sturniolo, Laura Folguera and Jorge Federico Magallanes
12. Production of low alcohol beverages: Current status and perspectives
Loredana Liguori, Paola Russo, Donatella Albanese, Marisa Di Matteo
13. Dielectric Defrosting of Frozen Foods
Yvan Llave and Noboru Sakai
14. Role for value addition in processing foods of traditional varieties of grains
A. Sathya
15. Role of food product development in increased food consumption and value addition
Mian Kamran Sharif, Asna Zahid and Faiz-ul-Hassan Shah



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia