• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Processing Operations Modeling: Design and Analysis » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2952079]
• Literatura piękna
 [1850969]

  więcej...
• Turystyka
 [71058]
• Informatyka
 [151066]
• Komiksy
 [35579]
• Encyklopedie
 [23181]
• Dziecięca
 [620496]
• Hobby
 [139036]
• AudioBooki
 [1646]
• Literatura faktu
 [228729]
• Muzyka CD
 [379]
• Słowniki
 [2932]
• Inne
 [445708]
• Kalendarze
 [1409]
• Podręczniki
 [164793]
• Poradniki
 [480107]
• Religia
 [510956]
• Czasopisma
 [511]
• Sport
 [61267]
• Sztuka
 [243299]
• CD, DVD, Video
 [3411]
• Technologie
 [219640]
• Zdrowie
 [100984]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2281]
• Puzzle, gry
 [3363]
• Literatura w języku ukraińskim
 [258]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8020]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Processing Operations Modeling: Design and Analysis

ISBN-13: 9781420055535 / Angielski / Twarda / 2008 / 356 str.

Soojin Jun; Joseph M. Irudayaraj
Food Processing Operations Modeling: Design and Analysis Jun, Soojin 9781420055535 CRC - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Processing Operations Modeling: Design and Analysis

ISBN-13: 9781420055535 / Angielski / Twarda / 2008 / 356 str.

Soojin Jun; Joseph M. Irudayaraj
cena 1263,03
(netto: 1202,89 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1208,97
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

The food industry is on the verge of making some serious advances in the food processing sector. If successful, tomorrow s consumers will have unhindered access to safe, nutritious, and high-quality products via novel food processing technologies. Food Processing Operations Modeling: Design and Analysis, Second Edition demonstrates how to effectively use numerical modeling to predict the effects of food processing on targeted components. This non-destructive testing method virtually eliminates the health risks of under-processed food and maintains high nutritional values that are often lost in overcooked food.

Using a task-oriented approach, this second edition discusses basic and advanced modeling tools that allow researchers to predict and prevent worse-case scenarios, perform comprehensive analyses, and optimize system design and efficiency.

Contains Selected Applications of Thermal and Non-Thermal Processing Operations

NEW TO THIS EDITION:

  • Six new chapters on radio frequency heating, high-pressure processing, pulsed electric field treatment, fouling model on heat exchangers, ozone treatment, and UV radiation
  • Expanded scope to address innovative and up-to-date food processing technologies
  • Numerous real-world case studies
  • Updated information on infrared heating of biological materials and modeling electrical resistance heating of foods
  • Electromagnetic treatments (RF, Infrared, and UV) and fundamentals relative to heat and mass transfer, fluid flow, and stochastic processes
  • Synergistic effect of combined food processing techniques and its numerical simulation

Food processing methods are constantly improving in an effort to maintain safe, high-quality, and fresh-tasting products. Providing the theoretical basis for these cutting-edge techniques, this tried-and-tested reference provides indispensable insight into food systems modeling, while exploring applications for further research. "

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
CRC
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781420055535
Rok wydania:
2008
Ilość stron:
356
Waga:
0.63 kg
Wymiary:
23.62 x 15.49 x 2.29
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Ovemll, the structure and presentation of the book is good and a wide mnge of topics are covered.
--Mike Lewis, in International Jounal of Dairy Technology. November 2010, Vol 63, No. 4.

Introduction to Modeling and Numerical Simulation. Aseptic Processing of Liquid and Particulate Foods. Modeling Moisture Diffusion in Food Grains during Adsorption. Computer Simulation of Radio Frequency Heating. Infrared Radiation for Food Processing. Modeling of Ohmic Heating of Foods. Hydrostatic Pressure Processing of Foods. Pulsed Electric Field (PEF) Processing and Modeling. Fouling Models for Heat Exchangers. Ozone Treatment of Food Materials. UV Pasteurization of Food Materials. Stochastic Finite Element Analysis of Thermal Food Processes.

Soojin Jun, Joseph M. Irudayaraj



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia