• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Process Engineering and Quality Assurance » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Process Engineering and Quality Assurance

ISBN-13: 9781774636534 / Angielski / Miękka / 2021 / 648 str.

C. O. Mohan; Elizabeth Carvajal-Millan; C. N. Ravishankar
Food Process Engineering and Quality Assurance C. O. Mohan Elizabeth Carvajal-Millan C. N. Ravishankar 9781774636534 Apple Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Process Engineering and Quality Assurance

ISBN-13: 9781774636534 / Angielski / Miękka / 2021 / 648 str.

C. O. Mohan; Elizabeth Carvajal-Millan; C. N. Ravishankar
cena 404,81 zł
(netto: 385,53 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 400,67 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

This new book, Food Process Engineering and Quality Assurance, provides an abundance of valuable new research and studies in novel technologies used in food processing and quality assurance issues of food. The 750-page book gives a detailed technical and scientific background of various food processing technologies that are relevan

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > General
Wydawca:
Apple Academic Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781774636534
Rok wydania:
2021
Ilość stron:
648
Waga:
1.10 kg
Wymiary:
23.37 x 15.49 x 3.3
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Covalent Cross-Linking Content, Rheological and Structural Characteristics of Wheat Water-Extractable and Water-Unextractable Ferulated Arabinoxylan Gels. A Comparison between Part-Baking Bread and Frozen Dough Processes. Production of Xylo-Oligosaccharides (AXOS) from Biomass Waste by Hydrothermal Treatment: An Overview of Prebiotic Advances. Ferulated Arabinoxylans and Beta-Glucans as Fat Replacers in Yoghurt and Their Effects on Sensorial Properties. Laccase Production by Trametes versicolor and Armillaria mellea Using Maize Bran as Support-Substrate and Its Dye Decolorization Potential as Affected by Ph. The Freezing Process of Dough and Its Effect on Structure, Viscoelasticity and Breadmaking. Advances in Refrigeration and Freezing Technologies. Simple and Multiple Emulsions Emphasizing on Industrial Applications and Stability Assessment. Rapid Detection of Pathogens and Toxins. Food Irradiation Technology: A Novel Aspect for the Future. Prospects of Antarctic Krill Utilization by India. Processing and Packaging of Dairy-Based Products. Principles of Kinetic Modeling of Safety and Quality Attributes of Foods. Value Addition and Preservation of Fishery Products. Candelilla Plant (Euphorbia antisiphylitica Zucc.) Approach and Market: An Overview. Candelilla (Euphorbia antisiphylitica Zucc.): Geographical Distribution Climate and Edaphology. Morphoanatomic, Taxonomic and Physiological Aspects of Euphorbia antisiphylitica Zucc. Extraction Methods and Common Uses of Candelilla Wax. Characteristics and New Applications of the Candelilla Wax. Extraction of Bioactive Compounds, Characterization and Its Use. Regulation and Socioeconomic Impact of Exploitation of Candelilla Plant. National and International Candelilla Wax Market. Determination of Physical and Chemical Properties of Natural Waxes. Scanning Electron Microscopy of Variable Pressure for Euphorbia antisiphylitica (Candelilla). Risks and Challenges of Candelilla Industry.

C.O. Mohan, Elizabeth Carvajal-Millan, C.N. Ravishankar, A.K. Haghi



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia