• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Process Design » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Process Design

ISBN-13: 9780824743116 / Angielski / Twarda / 2003 / 536 str.

Zacharias B. Maroulis; George D. Saravacos; Maroulis B. Maroulis
Food Process Design Zacharias B. Maroulis George D. Saravacos Maroulis B. Maroulis 9780824743116 CRC - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Process Design

ISBN-13: 9780824743116 / Angielski / Twarda / 2003 / 536 str.

Zacharias B. Maroulis; George D. Saravacos; Maroulis B. Maroulis
cena 1411,66 zł
(netto: 1344,44 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1400,09 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This reference utilizes simplified computer strategies to analyze, develop, and optimize industrial food processes. It discusses the integration and economic evaluation of the entire processing plant, including effective use of water, energy, and raw materials; process profitability; and wastewater reduction. It also offers detailed numerical examples for major food processes including heating, cooling, evaporation, dehydration, and thermal processing.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - Canning & Preserving
Wydawca:
CRC
Seria wydawnicza:
Food Science and Technology
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780824743116
Rok wydania:
2003
Numer serii:
000036113
Ilość stron:
536
Waga:
0.84 kg
Wymiary:
23.22 x 15.95 x 3.18
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

Preface, List of Application Examples, Distribution of Application in Chapters, 1. Food Science in Process Design, 2. Principles of Food Process Design, 3. Computer-Aided Process Design, 4. Heating Process, 5. Refrigeration and Freezing, 6. Evaporation, 7. Dehydration, 8. Thermal Processing of Foods, 9. Mass Transfer Processes, 10. Membrane Separation Processes, Appendix, Index

Zacharias B. Maroulis and George D. Saravacos



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia