• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Formulation: Novel Ingredients and Processing Techniques » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Formulation: Novel Ingredients and Processing Techniques

ISBN-13: 9781119614746 / Angielski / Twarda / 2021 / 336 str.

Shivani Pathania; Brijesh K. Tiwari
Food Formulation: Novel Ingredients and Processing Techniques Pathania, Shivani 9781119614746 Wiley-Blackwell - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Formulation: Novel Ingredients and Processing Techniques

ISBN-13: 9781119614746 / Angielski / Twarda / 2021 / 336 str.

Shivani Pathania; Brijesh K. Tiwari
cena 754,52 zł
(netto: 718,59 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 746,80 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Business & Economics > Industries - Food Industry
Wydawca:
Wiley-Blackwell
Seria wydawnicza:
Ifst Advances in Food Science
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781119614746
Rok wydania:
2021
Numer serii:
000476807
Ilość stron:
336
Waga:
0.72 kg
Wymiary:
24.41 x 16.99 x 1.91
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

SECTION I: RELEVANCEChapter 1: Introduction to food formulationEditors1.1. Introduction1.2. History1.3. Economic releavance1.4. Commercial applications1.5. Book objective1.6. Book structure1.7. ConclusionChapter 2: Smart functional ingredientsDr Milica Pojiæ2.2. Introduction2.3. Plants and animal sourced smart protein ingredients2.4. Plant and animal sourced smart starch ingredients2.5. Potential novel sources of food ingredients2.6. ConclusionChapter 3: Healthy ingredientsEdward O'Neill3.1. Introduction3.2. Need for healthy ingredients3.3. Salt replacers3.4. Sugar replacers3.5. Phosphate replacers3.6. Bio actives3.7. Peptides3.8. Interactions with food components3.9. Conclusions and future trendsChapter 4: Ingredient interactions IDr. Savita Sharma4.1. Introduction4.2. Physical and chemical properties of macromolecules4.3. Protein-carbohydrate interaction4.4. Protein-4.5. ConclusionChapter 5: Ingredient interaction IIDr. Fabio Favati5.1. Introduction5.2. Effect of particle size distribution on food formulation5.3. Effect of microstructure on food formulation5.4. Effect of formulation on functional properties:5.4.1. Emulsification behaviour5.4.2. Texture attributes5.4.3. Water absorption behaviour5.4.4. Flavor5.5. ConclusionChapter 6: 3D printingDr. Basharat Nabi Dar6.1. Introduction6.2. Principle6.3. Application of 3D printing6.4. 3D printed food products6.5. Scalability6.6. Conclusions and future outlookChapter 7: Encapsulation technologiesDr Laura Trujillo7.1. Introduction7.2. Conventional techniques7.3. Novel techniques7.4. Combination techniques7.5. Challenges associated with Encapsulation7.6. Conclusion and future perspectivesChapter 8: Advances in extrusion technologiesProf. Charles Brennan8.1. Introduction8.2. Conventional process8.3. Recent advances in extrusion process8.4. Effect of processing conditions on food formulation8.5. ConclusionsChapter 9: Advances in thermal processing technologies/Green processing techniquesDr. Ingrid Aguilo-Aguayo9.1. Introduction9.2. Conventional techniques9.3. Emerging technologies in food formulation9.3.1. Pulsed electric field9.3.2. Ohmic heating9.3.3. Microwave heating9.3.4. Dielectric heating9.4. Conclusions and future outlookChapter 10: Advances in non-thermal processing technologiesDr. Maneesha Mohan10.1. Introduction10.2. Conventional techniques10.3. Application of novel technologies10.3.1. Ultrasonics10.3.2. Novel freezing methods10.3.3. Membrane technologies10.4. Conclusions and Future outlook10.5. Challenges and future recommendationsSECTION III: APPLICATIONSChapter 11: Tailor made functional food formulationsDr. Carla.Brites11.1. Introduction11.2. Food formulation for high performing athletes11.3. Food formulation for babies11.4. Food formulations for pregnant/lactating mothers11.5. Food formulations for ageing populace11.6. Conclusion and future trendsChapter 12: Formulations for food intolerancesDr. Eimear Gallagher12.1. Introduction12.2. Celiac disease12.3. Nutritional quality of celiac foods12.4. Gluten free food products12.5. Functional ingredients in gluten free products12.6. Lactose intolerance12.7. Lactose free formulations12.8. ConclusionChapter 13: Prebiotic and probiotic food formulationsTiina M. Mattila-Sandholm13.1. Introduction13.2. Need for probiotics and prebiotics13.3. Probiotic food formulations13.4. Prebiotic food formulations13.5. Functional properties13.6. Health effects13.7. ConclusionChapter 14: Mathematical tools for food formulationsDr Izabela MichalakProf. Colm o'Donnell14.1. Introduction14.2. Need for mathematical tools14.3. Recent development in mathematical tools14.4. Mathematical Models14.5. Potential commercial applications14.6. Conclusion and future trendsChapter 15: Regulations and legislationsJessica Vapnek15.1. Introduction15.2. Legislations on tailor made food formulations15.3. Regulations on novel food ingredients15.4. Regulations on use of novel technologies15.5. Conclusion

Shivani Pathania is a Research Officer based in Teagasc Food Research Centre, Ashtown, Ireland. Her research interests include food packaging, food formulation, novel food processing technologies and ingredient interactions. She supports food companies on development of pilot scale processes for new formulations.Brijesh Tiwari is a Principal Research Officer at Teagasc Food Research Centre, Ashtown. His research interests include advanced food processing and extraction technologies. He is the series editor of the IFST Advances in Food Science book series. He currently serves as the Editor-in-Chief of the Journal of Food Processing and Preservation.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia