• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Engineering Handbook: Food Process Engineering » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Engineering Handbook: Food Process Engineering

ISBN-13: 9781482261660 / Angielski / Twarda / 2014 / 672 str.

Theodoros Varzakas; Constantina Tzia
Food Engineering Handbook: Food Process Engineering Theodoros Varzakas Constantina Tzia 9781482261660 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Engineering Handbook: Food Process Engineering

ISBN-13: 9781482261660 / Angielski / Twarda / 2014 / 672 str.

Theodoros Varzakas; Constantina Tzia
cena 924,88
(netto: 880,84 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 906,73
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Food Engineering Handbook: Food Process Engineering addresses the basic and applied principles of food engineering methods used in food processing operations around the world. Combining theory with a practical, hands-on approach, this book examines the thermophysical properties and modeling of selected processes such as chilling, freezing, and dehydration. A complement to "Food Engineering Handbook: Food Engineering Fundamentals," this text:

  • Discusses size reduction, mixing, emulsion, and encapsulation
  • Provides case studies of solid liquid and supercritical fluid extraction
  • Explores fermentation, enzymes, fluidized-bed drying, and more

Presenting cutting-edge information on new and emerging food engineering processes, Food Engineering Handbook: Food Process Engineering is an essential reference on the modeling, quality, safety, and technologies associated with food processing operations today."

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
CRC Press
Seria wydawnicza:
Contemporary Food Engineering
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781482261660
Rok wydania:
2014
Numer serii:
000366651
Ilość stron:
672
Waga:
1.05 kg
Wymiary:
23.11 x 16.0 x 4.06
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Membrane Separation. Size Reduction. Centrifugation–Filtration. Crystallization. Mixing Emulsions. Solid–Liquid Extraction. Supercritical Fluid Extraction. Chilling and Freezing. Drying of Foods. Fluidized Bed, Spouted Bed, and In-Store Drying of Grain. Fermentation and Enzymes. Fluid and Species Transfer in Food Biopolymers. Encapsulation of Food Ingredients: Agents and Techniques. Multiphysics Modeling of Innovative and Traditional Food Processing Technologies. New/Innovative Technologies.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia