• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Composition and Analysis: Methods and Strategies » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Composition and Analysis: Methods and Strategies

ISBN-13: 9781926895857 / Angielski / Twarda / 2014 / 424 str.

A. K. Haghi; Elizabeth Carvajal-Millan
Food Composition and Analysis: Methods and Strategies Haghi, A. K. 9781926895857 Apple Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Composition and Analysis: Methods and Strategies

ISBN-13: 9781926895857 / Angielski / Twarda / 2014 / 424 str.

A. K. Haghi; Elizabeth Carvajal-Millan
cena 582,94
(netto: 555,18 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 579,35
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

This book covers methods and strategies related to food composition and analysis. Topics include antioxidant activity of maize bran arabinoxylan microspheres; active packaging based on the release of carvacrol and thymol for fresh food; enzymes for the flavour, dairy, and baking industries; membrane technology in food processing; tenderization of meat and meat products; biological properties of mushrooms; polyacrylamide-grafted gelatin; irradiation of fruits, vegetables, and spices for better preservation and quality; oilseeds as a sustainable source of oil and protein for aquaculture feed.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > General
Wydawca:
Apple Academic Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781926895857
Rok wydania:
2014
Ilość stron:
424
Waga:
0.70 kg
Wymiary:
22.86 x 14.99 x 2.79
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Vegetable Oils as Platform Chemicals for Synthesis of Thermoplastic Bio-Based Polyurethanes. Antioxidant Activity of Maize Bran Arabinoxylan Microspheres. Comparative Estimation of Kalanchoe Juice Antioxidant Properties. Enzymes For Flavor, Dairy and Baking Industries. Membrane Technology in Food Processing, Cesar de Morais Coutinho
Tenderization of Meat and Meat Products: A Detailed Review. Biological Properties of Mushrooms. Molecular and Immunological Approaches for the Detection of Important Pathogens in Foods of Animal Origin. Cross-Linking of Ferulated Arabinoxylans Extracted from a Mexican Wheat Flour: Rheology and Microstructure of The Gel. Free and Ester-Linked Ferulic Acid Content in a Hard-To-Cook Pinto Bean (Phaseolus Vulgaris L.) Variety. Polyacrylamide-Grafted Gelatin: Swellable Hydrogel Delivery System for Agricultural Applications. The Dynamics of Bacteria and Pathogenic Fungi in Soil Microbiocenosis Under the Influence of Biopreparations Use During Potato Cultivation. Irradiation of Fruits, Vegetables and Spices for Better Preservation and Quality. Antioxidant Properties of Various Alcohol Drinks. A Study on the Potential of Oilseeds as a Sustainable Source of Oil and Protein for Aquaculture Feed. Electrochemical Methods for Estimation of Antioxidant Activity of Various Biological Objects. Ozonolysis of Chemical and Biochemical Compounds. Antioxidant Activity of Mint. Wild Orchids of Colchis Forests and Save Them as Objects of Ecoeducation, and Producers of Medicinal Substances. Fixation of Proteins on Mnps. Antimicrobial Packaging for Food Applications. Index.

Haghi, A. K. | Carvajal-Millan, Elizabeth|



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia