• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Carbohydrates: Chemistry, Physical Properties, and Applications » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Carbohydrates: Chemistry, Physical Properties, and Applications

ISBN-13: 9780849315749 / Angielski / Twarda / 2005 / 432 str.

Steve W. Cui
Food Carbohydrates: Chemistry, Physical Properties, and Applications Cui, Steve W. 9780849315749 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Carbohydrates: Chemistry, Physical Properties, and Applications

ISBN-13: 9780849315749 / Angielski / Twarda / 2005 / 432 str.

Steve W. Cui
cena 1209,47
(netto: 1151,88 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1158,60
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Unique in its broad range of coverage, Food Carbohydrates: Chemistry, Physical Properties and Applications is a comprehensive, single-source reference on the science of food carbohydrates. This text goes beyond explaining the basics of food carbohydrates by emphasizing principles and techniques and their practical application in quality control, product development, and research.
The editor incorporates information on analytical methods, the structural analysis of polysaccharides, physical properties, molecular conformation and characterization, and industrial applications of polysaccharide gums. The analytical methods and structural analysis of polysaccharides are rarely presented in books on food carbohydrates - topics this text fully illustrates. It also presents particulars on starch and starch modification, with a focus on reaction principles, improved functional properties, and practical applications.
Food Carbohydrates: Chemistry, Physical Properties and Applications is the only known current reference to include basic chemistry, analytical methodologies, structural analysis, conformation and functional properties, and rheological and thermal properties of food carbohydrates all in one text. This book is ideal as a professional reference for researchers, engineers, and those interested in food carbohydrates, as well as a textbook for graduate students.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
CRC Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780849315749
Rok wydania:
2005
Ilość stron:
432
Waga:
0.72 kg
Wymiary:
24.23 x 15.9 x 2.77
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

UNDERSTANDING THE CHEMISTRY OF FOOD CARBOHYDRATES, M. Izydorczyk
Monosaccharides
Oligosaccharides
Reaction of Monosaccharides and Derived Carbohydrate
Structures
Polysaccharides

UNDERSTANDING CARBOHYDRATE ANALYSIS, Y. Brummer and S. Cui
Total Sugar Analysis
Monosaccharide Analysis
Oligosaccharide Analysis
Dietary Fiber Analysis

STRUCTURAL ANALYSIS OF POLYSACCHARIDES, S. Cui
Strategy for Polysaccharide Structural Analysis
Determination of Linkage Pattern: Methylation Analysis, Reductive Cleavage, and Peroxidation
Specific Degradation of Polysaccharides
Mass Spectroscopy and Sequence of Oligosaccharides
2D NMR Spectroscopy

UNDERSTANDING THE PHYSICAL PROPERTIES OF FOOD POLYSACCHARIDES, Q. Wang and S. Cui
Molecular Weight and MW Distribution: Definition and Determination Techniques
Solutions Properties and Dispersions
Polysaccharide Gels
Rheological methods
Thermal Analysis
Roles of Polysaccharide in Emulsions

UNDERSTANDING THE CONFORMATION OF POLYSACCHARIDES, Q. Wang and S. Cui
Basics of Polysaccharide Conformation
Methods for Conformation Analysis

POLYSACCHARIDE GUMS: STURCTURE, FUNCTIONAL PROPERTIES, AND APPLICATIONS, M. Izydorczyk, S. Cui, and Q. Wang
Plant Polysaccharides
Seaweed Polysaccharides
Microbial Polysaccharides
Animal Polysaccharides

UNDERSTANDING STARCHES AND THEIR ROLE IN FOODS, Q. Liu
Starch Isolation and Chemistry
Granular Structure
Starch Functionality
Role of Starches in Foods
Resistant Starch

STARCH MODIFICATION AND APPLICATIONS, S. Xie, Q. Liu, and S. Cui
Chemical Modification
Physical Modification
Starch Hydrolyzates and Their Applications
Biotechnological Modification of Starches

Steve W. Cui



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia