• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Canning Technology » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Canning Technology

ISBN-13: 9780471186106 / Angielski / Twarda / 1997 / 740 str.

Jean Larousse; Jean Larousse; Bruce E. Brown
Food Canning Technology Jean Larousse Jean Larousse Bruce E. Brown 9780471186106 Wiley-VCH Verlag GmbH - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Canning Technology

ISBN-13: 9780471186106 / Angielski / Twarda / 1997 / 740 str.

Jean Larousse; Jean Larousse; Bruce E. Brown
cena 1452,81 zł
(netto: 1383,63 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1437,95 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

A review of the various scientific, technological, and economical aspects of food product preservation is presented in this book. It examines the problems which are associated with the stability of products such as meat, fish, vegetables, and fruit and thoroughly covers methods and processing steps to maintain the quality of these foods.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Chemistry - Industrial & Technical
Wydawca:
Wiley-VCH Verlag GmbH
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780471186106
Rok wydania:
1997
Ilość stron:
740
Waga:
1.28 kg
Wymiary:
24.3 x 16.7 x 4.6
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

From the Contents:

Meat and Fish/
Fruit and Vegetables/
The Microbiological Aspects/
Thermobacteriology/
Reception and Preparation of Fruit and Vegetables for Canning/
Fruit and Vegetables Preparation –
Practical Applications/
Preparation of Meat and Meat Products/
Preparation of Fish and Shellfish for Canning/
Containers for Canned Foods/
Controlling Container Quality/
Heat Penetration in Canned Foods –
Theoretical Considerations/
Determination of Heat Penetration Parameters/
Thermal Process –
Development, Validation, Adjustment and Control/
Thermal Processing Equipment Systems/
Aseptic Processing and Packaging –
Methods, Equipment and Materials/
Aseptic Processing and Packaging –
Commercial Applications/
Post–Process Container Handling and Storage/
Quality Assurance of End Products

Food Canning Technology Edited By Jean Larousse Bruce E. Brown
∗ This book offers a comprehensive review of the various scientific, technological, and economic aspects of food product preservations.
∗ It examines the diverse problems which are associated with the stability of products such as meat, fish, vegetables, and fruit, and thoroughly covers the methods and processing steps necessary to maintain the quality of these foods.
∗ Food Canning Technology is aimed at food technologists, food scientists, and students in food chemistry and technology. It offers a better understanding of the nature of biochemical changes, and aids in the improvement of product quality and shelf–life.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia