• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Biopolymers: Structural, Functional and Nutraceutical Properties » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Biopolymers: Structural, Functional and Nutraceutical Properties

ISBN-13: 9783030270636 / Angielski / Miękka / 2022 / 448 str.

Adil Gani; Bilal Ahmad Ashwar
Food Biopolymers: Structural, Functional and Nutraceutical Properties Gani, Adil 9783030270636 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Biopolymers: Structural, Functional and Nutraceutical Properties

ISBN-13: 9783030270636 / Angielski / Miękka / 2022 / 448 str.

Adil Gani; Bilal Ahmad Ashwar
cena 522,07
(netto: 497,21 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 501,19
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Springer
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783030270636
Rok wydania:
2022
Ilość stron:
448
Waga:
0.62 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 2.31
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Section I: Starch: Structure, functions, bioactivity and applications

Starch - An overview

Resistant starch and slowly digestible starch

Nutraceutical properties of resistant and slowly digestible starch

Recent advances in the application of starch, resistant starch and slowly digestible starch

Section II: Non-starch polysaccharides: Structure, functions, bioactivity and applications

Beta-glucans

Pectin

Arabinoxylans

Dietary gums

Section III: Proteins: Structure, functions and applications

Food proteins- An overview

Bioactive peptides

Nutraceutical properties of bioactive peptides

Recent advances in analysis of food proteins

Proteins as enzymes- An overview

Exogenous enzymes

Advances in the application of food proteins and enzymes

Section IV: Lipids and oils: Structure, functions, bioactivity and applications

Lipids and oils - An overview

Nutraceutical properties of lipids

Advances in the applications of lipids





Adil Gani is an Assistant Professor in the Department of Food Science and Technology at the University of Kashmir in Srinagar, Pakistan

Idrees Ahmad Wani is an Assistant Professor in the Department of Food Science and Technology at the University of Kashmir in Srinagar, Pakistan

Food biopolymers: Structural, functional and nutraceutical properties provides valuable coverage of all major food biopolymers of from plant, animal and marine sources. The text focuses on the structural characteristics of biopolymers including starch, non-starch polysaccharides, proteins and fats. A full section is dedicated to the nutraceutical potential and applications of these polymers. Further sections provide comprehensive overviews of the development of functional food products and important data on biopolymer behavior and nutraceutical potential during processing. Researchers hoping to gain a basic understanding of the techno-functional, nutraceutical potential and applications of food biopolymers will find a singular source with this text. 

The first section of this work focuses on the the structure, functions, bioactivity and applications of starches. The next chapters cover non-starch polysaccharides. Further sections are dedicated to proteins, lipids and oils. A detailed overview is provided for each, followed by application procedures, specifics on individual types, proteins and enzymes, and nutraceutical properties. This work can be used as a singular source for all relevant information on food biopolymers and their structural and functional properties, including their potential to increase food quality, improve shelf life, and reduce pollution and waste in the food industry.  



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia