• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Analysis: Principles and Techniques (in 4 Volumes) » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Analysis: Principles and Techniques (in 4 Volumes)

ISBN-13: 9780824771829 / Angielski / Twarda / 1984 / 612 str.

John R. Whitaker;Gruenwedel
Food Analysis: Principles and Techniques (in 4 Volumes) Gruenwedel 9780824771829 CRC - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Analysis: Principles and Techniques (in 4 Volumes)

ISBN-13: 9780824771829 / Angielski / Twarda / 1984 / 612 str.

John R. Whitaker;Gruenwedel
cena 1801,09 zł
(netto: 1715,32 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1637,15 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

With advances in techniques and technology coupled with the growing need to deal withthe problems associated with quality assurance, product development, and food safety,the science of food analysis has developed rapidly in recent years

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
CRC
Seria wydawnicza:
Food Analysis: Principles and Techniques
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780824771829
Rok wydania:
1984
Wydanie:
Student
Numer serii:
000055608
Ilość stron:
612
Waga:
1.02 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 3.33
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Introduction to the Treatise, Preface, Contributors, Contents of Other Volumes, 1. Temperature, 2. Solubility, 3. Viscosity, 4. The Light Microscope in Food Analysis, 5. Ultraviolet and Visible Spectrophotometry, 6. Optical Activity and Structure Of Biological Molecules, 7. Fluorescence and Phosphorescence, 8. Electron Paramagnetic Resonance Spectroscopy, 9. Atomic Absorption, 10. Infrared Spectrophotometry in Food Technology, 11. The Application of Raman Spectroscopy to the Characterization of Food, 12. Size Exclusion Chromatography with Low-angle Laser Light-scattering Detection, References, Index

Gruenwedel

Whitaker, John R. Edited by John R. Whitaker, Ph.D., Norman F. Haard... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia