• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Flavor Chemistry and Technology » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Flavor Chemistry and Technology

ISBN-13: 9781566769334 / Angielski / Twarda / 2005 / 520 str.

Gary A. Reineccius
Flavor Chemistry and Technology Gary A. Reineccius 9781566769334 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Flavor Chemistry and Technology

ISBN-13: 9781566769334 / Angielski / Twarda / 2005 / 520 str.

Gary A. Reineccius
cena 1068,72
(netto: 1017,83 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1032,66
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

A much-anticipated revision of a benchmark resource, written by a renowned author, professor, and researcher in food flavors, Flavor Chemistry and Technology, Second Edition provides the latest information and newest research developments that have taken place in the field over the past 20 years. New or expanded coverage includes:

  • Flavor and the Information Age
  • Food/Flavor interactions
  • Flavoring materials and flavor potentiators
  • Changes to food flavors during processing
  • Off-Flavors in foods
  • Performance of flavors during processing and storage
  • Applications of flavorings in processing
    One of the many highlights of the new edition is the chapter on food/flavor interactions and flavor release in the mouth. Addressing one of the hottest topics in flavor today, the chapter presents current knowledge on critical issues such as why low-calorie foods do not taste as good as their full-calorie counterparts. The greatest changes in the book have been made to the chapter on food applications. The author supplies a compelling explanation of how flavors interact with basic food components and how these perform during processing and storage. The chapter on flavor production has been updated to include the latest information on the controlled release of flavorings.
    Actively involved in flavor research for 35 years, author Gary Reineccius is an award-winning flavor chemist. Drawing on his years of academic and practical experience, he focuses on the technology of flavors and applications in processing to provide a complete overview of the field.
  • Kategorie:
    Technologie
    Kategorie BISAC:
    Technology & Engineering > Food Science - General
    Wydawca:
    CRC Press
    Język:
    Angielski
    ISBN-13:
    9781566769334
    Rok wydania:
    2005
    Ilość stron:
    520
    Waga:
    0.90 kg
    Wymiary:
    24.38 x 16.05 x 3.25
    Oprawa:
    Twarda
    Wolumenów:
    01
    Dodatkowe informacje:
    Bibliografia
    Wydanie ilustrowane

    Flavor Chemistry. An Overview of Flavor Perception. Flavor and the Information Age. Flavor Analysis. Flavor Formation in Fruits and Vegetables. Changes in Food Flavor Due to Processing. Flavor Release from Foods. Off-Flavors and Taints in Foods. Flavor Technology. Flavoring Materials. Flavoring Materials Made by Processing. Artificial Flavoring Materials. Flavor Potentiators. Flavorists and Flavor Creation. Favor Production. Flavor Applications. Flavor Legislation and Religious Dietary Rules. Quality Control. Index.

    Gary Reineccius (Author)



    Udostępnij

    Facebook - konto krainaksiazek.pl



    Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

    Partner Mybenefit

    Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

    Czytaj nas na:

    Facebook - krainaksiazek.pl
    • książki na zamówienie
    • granty
    • książka na prezent
    • kontakt
    • pomoc
    • opinie
    • regulamin
    • polityka prywatności

    Zobacz:

    • Księgarnia czeska

    • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

    1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

    © 1997-2022 krainaksiazek.pl
         
    KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
    Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
    KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
    Polityka prywatnosci - link
    Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
    Przechowalnia Przechowalnia