Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Fish Protein Hydrolysates: From Production to Food and Nutraceutical Industry Applications » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2678508]
•
Literatura piękna
[1635285]
więcej...
•
Turystyka
[64041]
•
Informatyka
[142605]
•
Komiksy
[32622]
•
Encyklopedie
[21611]
•
Dziecięca
[515985]
•
Hobby
[108831]
•
AudioBooki
[2077]
•
Literatura faktu
[198745]
•
Muzyka CD
[655]
•
Słowniki
[2748]
•
Inne
[405763]
•
Kalendarze
[1920]
•
Podręczniki
[165164]
•
Poradniki
[410648]
•
Religia
[455855]
•
Czasopisma
[400]
•
Sport
[59759]
•
Sztuka
[227679]
•
CD, DVD, Video
[3917]
•
Technologie
[205170]
•
Zdrowie
[88650]
•
Książkowe Klimaty
[126]
•
Zabawki
[3088]
•
Puzzle, gry
[3369]
•
Literatura w języku ukraińskim
[266]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10257]
Kategorie szczegółowe BISAC
Fish Protein Hydrolysates: From Production to Food and Nutraceutical Industry Applications
ISBN-13
: 9780443216541 / Angielski
Nilesh Prakash Nirmal
;
Chalat Santivarangkna
;
Alaa El-Din a. (Aladin) Bekhit
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Fish Protein Hydrolysates: From Production to Food and Nutraceutical Industry Applications
ISBN-13
: 9780443216541 / Angielski
Nilesh Prakash Nirmal
;
Chalat Santivarangkna
;
Alaa El-Din a. (Aladin) Bekhit
cena
739,81
zł
(netto: 704,58 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 719,52 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 18-20 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering
>
Food Science - General
Technology & Engineering
>
Fisheries & Aquaculture
Wydawca:
Academic Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780443216541
Udostępnij
Czytaj nas na: