• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Field to Feast: Recipes Celebrating Florida Farmers, Chefs, and Artisans » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Field to Feast: Recipes Celebrating Florida Farmers, Chefs, and Artisans

ISBN-13: 9780813042282 / Angielski / Twarda / 2012 / 352 str.

Pam Brandon; Katie Farmand; Heather McPherson
Field to Feast: Recipes Celebrating Florida Farmers, Chefs, and Artisans Brandon, Pam 9780813042282 University Press of Florida - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Field to Feast: Recipes Celebrating Florida Farmers, Chefs, and Artisans

ISBN-13: 9780813042282 / Angielski / Twarda / 2012 / 352 str.

Pam Brandon; Katie Farmand; Heather McPherson
cena 107,60 zł
(netto: 102,48 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 107,02 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Florida offers more to savor than merely seafood and citrus. Name an ingredient and you re likely to find it here. To research Field to Feast, authors Pam Brandon, Katie Farmand, and Heather McPherson travelled thousands of miles, tasting some of the freshest ingredients along the way. They found world-famous chefs who eagerly shared their best recipes to highlight those flavors. The result is a cookbook like no other; a delicious celebration of Florida food and cooking that ll lead you from the kitchen to the farmers market and home again."

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - American - Southern States
Cooking > Specific Ingredients - Natural Foods
Cooking > Methods - General
Wydawca:
University Press of Florida
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780813042282
Rok wydania:
2012
Ilość stron:
352
Waga:
1.10 kg
Wymiary:
23.62 x 18.54 x 2.79
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane
Brandon, Pam < b> Pam Brandon, < /b> a 25-year vete... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia