• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Fermented Meat Products: Health Aspects » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Fermented Meat Products: Health Aspects

ISBN-13: 9781498733045 / Angielski / Twarda / 2016 / 572 str.

Nevijo Zdolec
Fermented Meat Products: Health Aspects Zdolec, Nevijo 9781498733045 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Fermented Meat Products: Health Aspects

ISBN-13: 9781498733045 / Angielski / Twarda / 2016 / 572 str.

Nevijo Zdolec
cena 1214,46
(netto: 1156,63 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1158,60
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
inne wydania

This book presents recent developments on the health and safety of fermented meat products. It discusses health aspects of select topics in fermented meat microbiology, veterinary public health, chemistry, technology, biotechnology, nutrition, toxicology, and quality assurance, and gives a broad insight into the product s safety and health hazards. The book considers the safety of fermented meat products through a whole food chain approach. It focuses on requirements for strict hygienic and technological procedures to prevent potential risk during the production of ready-to-eat products. The book does not aim to serve as negative publicity for meat products. Just the opposite it points out to the complexity of prevention and control of potential hazards/risks in the production which greatly contributes to a higher total value of fermented meat products. This reference book is a result of collaborative efforts of a number of distinguished authors with international reputation from renowned institutions and it is intended to both academic and professional audience. "

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Life Sciences - General
Wydawca:
CRC Press
Seria wydawnicza:
Food Biology
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781498733045
Rok wydania:
2016
Numer serii:
000470307
Ilość stron:
572
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

Fermented Meat Products: An Overview. Technology of Fermented Meat Products. Traditional Production of Fermented Meats and Related Risk. Game Meat Fermented Products: Food Safety Aspects. Sheep and Goat Fermented Meat Products: Health Aspects. Hurdle Technologies in Fermented Meat Production. Microbial Ecology of Fermented Sausages and Dry-Cured Meats. Application of Molecular Methods in Fermented Meat Microbiota: Biotechnological and Food Safety Benefits. Foodborne Pathogens of Fermented Meat Products. Protective Starter Cultures and Bacteriocins in Fermented Meats. Autochthonous Starter Cultures. Probiotics in Fermented Meat Products. Antimicrobial Resistance of Fermentative Microbiota. Microbial Spoilage of Fermented Meats. Chemical and Sensorial Properties of Fermented Meat Products. Chemical Composition of Fermented Meat: Health and Nutrition Aspects. Chemical Hazards in Fermented Meats. Biogenic Amines in Fermented Meat Products. Fat Content of Dry-Cured Sausages. Lipid Oxidation of Fermented Meat Products. HACCP in Fermented Meat Production. Official Controls of Fermented Meat Production.

Nevijo Zdolec



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia