• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Fermented Foods vol. 1: Fermented Vegetables » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Fermented Foods vol. 1: Fermented Vegetables

ISBN-13: 9781499224832 / Angielski / Miękka / 2014 / 140 str.

Meghan Grande
Fermented Foods vol. 1: Fermented Vegetables Grande, Meghan 9781499224832 Createspace - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Fermented Foods vol. 1: Fermented Vegetables

ISBN-13: 9781499224832 / Angielski / Miękka / 2014 / 140 str.

Meghan Grande
cena 40,23 zł
(netto: 38,31 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 40,02 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Are You Interested in Adding Probiotics to Your Diet?
Scientists are just now realizing the health of the digestive system is intricately tied to the health of the entire body. Having the right types and amounts of probiotic bacteria are one of the keys to ensuring your digestive system stays in good health.
Fermenting your own vegetables is a great way to take a food that's already healthy and make it even better for you. The fermentation process adds both probiotic bacteria and additional nutrients to already-healthy vegetables, creating nutritional powerhouses that will boost your immune system and have the potential to improve your overall health.
Here are just some of the many recipes found in the book: Sauerkraut.Kimchi.Cortido.Fermented kale and cabbage.Fermented asparagus.Fermented Brussels sprouts.Ginger carrots.Dilly carrots and dilly beans.Lactofermented summer squash"Pickled" peppers.Cultured green tomatoes.Lacto-salsa.Miso-fermented garlic....and many more. In addition to providing a number of fermenting recipes with step-by-step directions, this handy guide also covers the following topics: The bacteria that live in your gut and why they're critical to good health.How to restore good bacteria to the gut.How and why fermented vegetables are more nutritious than they were prior to fermentation.Die-off: What it feels like when toxins leave the body.The many health benefits of fermented foods.Why you should make fermented vegetables instead of going to the store and buying them.Food preservation through fermentation.Safety first: How to ensure your vegetable ferments stay safe.Fermenting vegetables in 5 easy steps.How to make brine with various salinity percentages.The best types of salt and water for brine.What starter cultures are and how you can use them to your benefit.Equipment you're going to need and want.How to tell when fermented foods are ready to be moved to cold storage.Burping airtight containers.Frequently asked questions. If you want to ferment vegetables, you need this book Click the "Buy Now" button to purchase it today.


Zawartość książki może nie spełniać oczekiwań – reklamacje nie obejmują treści, która mogła nie być redakcyjnie ani merytorycznie opracowana.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - Canning & Preserving
Wydawca:
Createspace
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781499224832
Rok wydania:
2014
Ilość stron:
140
Waga:
0.19 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 0.76
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia