• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Fat Production and Consumption: Technologies and Nutritional Implications » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Fat Production and Consumption: Technologies and Nutritional Implications

ISBN-13: 9781461594970 / Angielski / Miękka / 2012 / 336 str.

Corraldo Galli
Fat Production and Consumption: Technologies and Nutritional Implications Galli, Corraldo 9781461594970 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Fat Production and Consumption: Technologies and Nutritional Implications

ISBN-13: 9781461594970 / Angielski / Miękka / 2012 / 336 str.

Corraldo Galli
cena 201,72
(netto: 192,11 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 192,74
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Among the major components of human diet, edible fats and oils are typically produced through various forms of technological manipulation of naturally available starting material. It is also generally recognized that dietary fat, namely the type and amount, playa significant role in modulating the health stat s of large population groups in econ omically advanced countries, and that, more specifically, the onset and progression of a number of diseases of wide incidence and large socio-economical relevance, such as hyperlipidaemias, diabetes, hyper tension, are significantly affected by dietary fats. Associations operating in public health preventive programs and clinical associations in affluent countries have recommended changes of dietary habits and especially of fat consumption in the whole community. Among the parameters to be modified of special relevance are the re duction of total fat, of saturated fatty acids and cholesterol intake and to increase the amount of unsaturated fatty acids. It is, however, becoming more and more evident that each member of the complex fatty acid moiety of our diet may playa different role from a nutritional point of view. This is particularly true for the highly unsaturated compounds belonging to the two metabolic series n-6 and n-3, contained in high concentrations in vegetable oils and in lipids from marine animals respectively, as well as for oleic acid, contained in high concentrations in olive oil."

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Health & Fitness > Diet & Nutrition - Diets
Science > Biochemia
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
NATO Science Series A: (Closed)
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781461594970
Rok wydania:
2012
Wydanie:
Softcover Repri
Numer serii:
000449123
Ilość stron:
336
Waga:
0.60 kg
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Nutrition — General Effects.- Conditions Influencing Essentiality of Polyunsaturated Fatty Acids.- Dietary Fats during Early Development.- Cardiovascular System The Significance of Dietary Fat for Metabolic Diseases and Atherosclerosis in Particular.- Dietary and Pharmacological Control of Human and Experimental Hypercholesterolemia.- Dietary Fatty Acids and Vascular Eicosanoids.- Effects of Saturated and Polyunsaturated Fatty Acids on Plasma Lipids, Platelets and the Vascular System.- Thrombosis.- Dietary Fatty Acids and Thrombosis.- Unexpected Effects of Dietary Palm Oil on Arterial Thrombosis (Rat) and Atherosclerosis (Rabbit) Comparison with Other Vegetable Oils and Fish Oil.- Dietary Fatty Acids and Platelet Composition and Function in Human Studies.- Comparative Evaluation of Olive Oil and of Corn Oil in the Prevention of Atherosclerosis.- Selected Fatty Acids.- Minor Fatty Acids of the N-6 Sereis and Platelets.- Fats from Marine Animals in Human Nutrition.- n-3 Fatty Acids and the Eicosanoid System.- Effect of Eicosapentanoic Acid on Leukotriene B Formation by Human Neutrophils and the Relevance to Inflammation.- Minor Components.- A Biological Antioxidant Function for Vitamin E: Electron Shuttling for a Membrane-Bound “Free Radical Reductase”.- Biological Effects of Trans Fatty Acids.- Technology.- Agriculture-Industry Relationship.- The Impact of Conventional Technologies on the Chemical Composition of Fats.- Hydrogenation of Edible Oils.- Margarine Production in the U.S.A. and Its Nutritional Contribution to Man’s Diet.- Non-Conventional Hydrogenation of Fat.- Fats of Tropical Origin.- The Impact of Non-Conventional Technologies on the Chemical Composition of Fats.- Recent Developments in the Technologies of Plant Breeding for Oilseed Improvement.- Production of Fats of Particular Biological Significance.- Auto-oxidation Process.- By-Products Formed in Heated Fats.- Residues and Contaminants in Edible Fats and Oils.- Complex Natural Phospholipid Blends.- Recommedations from the Advanced NATO Workshop.- Contributors.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia