• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Fat Detection: Taste, Texture, and Post Ingestive Effects » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Fat Detection: Taste, Texture, and Post Ingestive Effects

ISBN-13: 9781420067750 / Angielski / Twarda / 2009 / 644 str.

Jean-Pierre Montmayeur;Johannes le Coutre;Sidney A. Simon
Fat Detection: Taste, Texture, and Post Ingestive Effects Montmayeur, Jean-Pierre 9781420067750 Taylor & Francis - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Fat Detection: Taste, Texture, and Post Ingestive Effects

ISBN-13: 9781420067750 / Angielski / Twarda / 2009 / 644 str.

Jean-Pierre Montmayeur;Johannes le Coutre;Sidney A. Simon
cena 924,88
(netto: 880,84 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 881,54
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Presents the State-of-the-Art in Fat Taste Transduction A bite of cheese, a few potato chips, a delectable piece of bacon a small taste of high-fat foods often draws you back for more. But why are fatty foods so appealing? Why do we crave them? Fat Detection: Taste, Texture, and Post Ingestive Effects covers the many factors responsible for the sensory appeal of foods rich in fat. This well-researched text uses a multidisciplinary approach to shed new light on critical concerns related to dietary fat and obesity. Outlines Compelling Evidence for an Oral Fat Detection System Reflecting 15 years of psychophysical, behavioral, electrophysiological, and molecular studies, this book makes a well-supported case for an oral fat detection system. It explains how gustatory, textural, and olfactory information contribute to fat detection using carefully designed behavioral paradigms. The book also provides a detailed account of the brain regions that process the signals elicited by a fat stimulus, including flavor, aroma, and texture. This readily accessible work also discusses:

  • The importance of dietary fats for living organisms
  • Factors contributing to fat preference, including palatability
  • Brain mechanisms associated with appetitive and hedonic experiences connected with food consumption
  • Potential therapeutic targets for fat intake control
  • Genetic components of human fat preference
  • Neurological disorders and essential fatty acids
Providing a comprehensive review of the literature from the leading scientists in the field, this volume delivers a holistic view of how the palatability and orosensory properties of dietary fat impact food intake and ultimately health. Fat Detection represents a new frontier in the study of food perception, food intake, and related health consequences."

Taking a multidisciplinary approach, this volume sheds new light on critical concerns regarding dietary fat and its relation to obesity. Going far beyond the well-known concerns, it offers new scientific data on the many aspects of fat consumption including psychological, behavioral, genetic, and physiologic factors that contribute to its desirability, perception, intake, and impact on human health. Bringing together research from across various fields, it includes information on genetic predisposition, neural imaging, endocrine function impacts on metabolism, and provides a progressive integrated view on fat taste, fat preference, and nutrition at the molecular level.

Kategorie:
Nauka
Kategorie BISAC:
Medical > Neuroscience
Medical > Nutrition
Wydawca:
Taylor & Francis
Seria wydawnicza:
Frontiers in Neuroscience
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781420067750
Rok wydania:
2009
Numer serii:
000159938
Ilość stron:
644
Waga:
1.01 kg
Wymiary:
23.62 x 16.26 x 3.56
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

The Importance of Dietary Fat. The Taste of Fat: From Detection to Behaviour. Neural Representations of Dietary Fat Stimuli. The Sensory Appeal of the Fat-Rich Diet. Control of Food Intake as a Function of Fat. Genetic Factors Influencing Fat Preference and Metabolism. Lipids and Disease.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia