• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Experiencing Food: Designing Sustainable and Social Practices: Proceedings of the 2nd International Conference on Food Design and Food St » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Experiencing Food: Designing Sustainable and Social Practices: Proceedings of the 2nd International Conference on Food Design and Food St

ISBN-13: 9780367495473 / Angielski / Miękka / 2022 / 138 str.

Ricardo Bonacho; Maria José Pires; Elsa Cristina Carona de Sousa Lamy
Experiencing Food: Designing Sustainable and Social Practices: Proceedings of the 2nd International Conference on Food Design and Food St Bonacho, Ricardo 9780367495473 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Experiencing Food: Designing Sustainable and Social Practices: Proceedings of the 2nd International Conference on Food Design and Food St

ISBN-13: 9780367495473 / Angielski / Miękka / 2022 / 138 str.

Ricardo Bonacho; Maria José Pires; Elsa Cristina Carona de Sousa Lamy
cena 486,78 zł
(netto: 463,60 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 478,50 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

Experiencing Food: Designing Sustainable and Social Practices contains papers that demonstrate the importance of design in food, presented at the 2nd International Conference on Food Design and Food Studies, held November 28-30, 2019, at the Faculty of Architecture, University of Lisbon, Lisbon, Portugal.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - Food Packaging & Processing
Design > Product
Cooking > General
Wydawca:
CRC Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780367495473
Rok wydania:
2022
Ilość stron:
138
Waga:
0.25 kg
Wymiary:
24.61 x 17.4 x 0.81
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Preface. Papers.

1. Ricardo Bonacho is an Assistant professor in Food Design at Estoril Higher Institute for Tourism and Hotel Studies in the MsC of Innovation in Culinary Arts, an Assistant Professor in Design Applied to Culinary Arts at School of Tourism and Maritime Technology, Higher Institute of Leiria, and a researcher at CIAUD - Research Center for Architecture, Urbanism and Design, Faculty of Architecture - University of Lisbon, where he received his PhD in Design. His main research interests are the relationship between Design and Food and the possible contributions to the teaching of Design in Culinary Arts and Gastronomy. 2. Maria José Pires is presently Adjunct Professor at Estoril Higher Institute for Tourism and Hotel Studies (ESHTE), where she coordinates the MSc course in Innovation and Culinary Arts, and a researcher at the University of Lisbon Centre for English Studies (ULICES/CEAUL), where she received her Ph.D. in Literature and Culture Studies/Food Studies. Besides having worked with the Group Making Sense of Food (Interdisciplinary.Net), she now co-coordinates the most recent interdisciplinary projects “Receiving | Perceiving English Literature in the Digital Age” and “Gastronomic and Literary Tourism | Performance, Communication and Culture”. Her current research interests are literature, culture, food studies and tourism. 3. E. Lamy is PhD in Agricultural Sciences (animal sciences field), being Assistant Researcher at University of Évora, since 2014, where she develops work in salivary biochemistry related with ingestive behaviour. Her main research interests are: 1) the relationship between the characteristics of the oral environment and food sensory perception and choices; 2) the search for salivary biomarkers of food intake. E. Lamy has published several articles in international peer-reviewed journals and book chapters. She has also expertise in editorial processes, as guest editor of special issues in international journals and as Associated Editor of the journal BMC Veterinary Research (Springer Nature). E. Lamy is presently teaching Physiology of Ingestive Behavior, participating in the supervision of national and international PhD, master and final degree students.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia