• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Evaporation Technology in Food Processing: Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Evaporation Technology in Food Processing: Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry

ISBN-13: 9780128187647 / Angielski / Miękka / 2024

Seid Mahdi Jafari; Esra Capanoglu; Asli Can Karaca
Evaporation Technology in Food Processing: Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry Seid Mahdi Jafari Esra Capanoglu Asli Can Karaca 9780128187647 Woodhead Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Evaporation Technology in Food Processing: Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry

ISBN-13: 9780128187647 / Angielski / Miękka / 2024

Seid Mahdi Jafari; Esra Capanoglu; Asli Can Karaca
cena 754,51
(netto: 718,58 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 748,32
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Woodhead Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128187647
Rok wydania:
2024
Dostępne języki:
Oprawa:
Miękka

Section 1-Evaporation basics
1. Introduction to evaporation technology for the food industry
2. Elements of an evaporation system for concentration of foods

Section 2-Different types of evaporators
3. Single effect evaporators
4. Multiple effect evaporators
5. Vapor recompression systems for food processing evaporators

Section 3-Application of evaporators in the food industry
6. Evaporation in the fruit juice industry
7. Evaporation in the dairy industry
8. Evaporation in the sugar industry
9. Evaporation in the edible oil industry
10. Evaporation in the tomato paste industry

Section 4-Design, control and efficiency of evaporators
11. Design, modeling and simulation of evaporators for the food industry
12. Different parameters affecting the efficiency of evaporators in the food industry
13. Recent Trends in Evaporation Techniques



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia