• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Evaluation of Natural Antioxidants » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Evaluation of Natural Antioxidants

ISBN-13: 9783639135190 / Angielski / Miękka / 2009 / 228 str.

Jingli Zhang
Evaluation of Natural Antioxidants Jingli Zhang 9783639135190 VDM Verlag - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Evaluation of Natural Antioxidants

ISBN-13: 9783639135190 / Angielski / Miękka / 2009 / 228 str.

Jingli Zhang
cena 354,20 zł
(netto: 337,33 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 354,20 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This book relates the physicochemical properties of phenolic compounds to their antioxidant activities. It focuses on the partitioning of phenolic compounds between hydrophilic and lipophilic environments and the relevance this has to their in vivo health effects. The partition coefficients (log P) of phenolic antioxidants were measured by RP-HPLC. The lipid Peroxidation Inhibition Capacity Assay (LPIC), based on using liposomes to simulate a cell membrane environment, was developed to measure the activity of antioxidants with a broad range of structures. The activities were correlated against several physicochemical parameters and used to derive a predictive model to calculate the LPIC activity. The LPIC activities also correlated well to published LDL inhibition activities but not to measured ORAC activities. These findings suggested that behaviours of antioxidants in the small unilamellar vesicles of the LPIC assay were similar to that in the LDL assay but not to the aqueous phase based ORAC assay. The LPIC assay may therefore be a better indicator of potential health benefits of antioxidants in the human body.

This book relates the physicochemical properties of phenolic compounds to their antioxidant activities. It focuses on the partitioning of phenolic compounds between hydrophilic and lipophilic environments and the relevance this has to their in vivo health effects. The partition coefficients (log P) of phenolic antioxidants were measured by RP-HPLC. The lipid Peroxidation Inhibition Capacity Assay (LPIC), based on using liposomes to simulate a cell membrane environment, was developed to measure the activity of antioxidants with a broad range of structures. The activities were correlated against several physicochemical parameters and used to derive a predictive model to calculate the LPIC activity. The LPIC activities also correlated well to published LDL inhibition activities but not to measured ORAC activities. These findings suggested that behaviours of antioxidants in the small unilamellar vesicles of the LPIC assay were similar to that in the LDL assay but not to the aqueous phase based ORAC assay. The LPIC assay may therefore be a better indicator of potential health benefits of antioxidants in the human body.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Biochemia
Wydawca:
VDM Verlag
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783639135190
Rok wydania:
2009
Ilość stron:
228
Waga:
0.34 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 1.32
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Jingli Zhang received his PhD in 2004. During his PhD study, he
investigated the health benefits of phytochemicals. Dr Zhang is
currently working as a Senior Scientist at Plant & Food Research
(New Zealand), where he investigates the health benefits of
fruits and vegetables using chemical, cellular, animal and human
models.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia