• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Espresso Coffee: The Science of Quality » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Espresso Coffee: The Science of Quality

ISBN-13: 9780123703712 / Angielski / Twarda / 2004 / 398 str.

V Illy
Espresso Coffee: The Science of Quality Illy, Andrea 9780123703712 Elsevier Science Publishing Co Inc - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Espresso Coffee: The Science of Quality

ISBN-13: 9780123703712 / Angielski / Twarda / 2004 / 398 str.

V Illy
cena 461,50
(netto: 439,52 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 458,65
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Written by leading coffee technology specialists in consultation with some of the world's biggest coffee manufacturers, the second edition of the successful Espresso Coffee will once again comprehensively cover the current status of the chemistry and technology of espresso coffee. It comprehensively covers topics such as agronomy, green coffee processing, roasting/grinding, packaging, percolating and decaffeination techniques. It provides a comprehensive resource for those interested in the fundamental notions of coffee quality; with a point of reference given in the form of a detailed bibliography to provide direction to the wider literature.

  • Chapters Include: Quality of espresso coffee; The plant; The raw bean; Roasting; Grinding; Packaging; Percolation; The cup; Physiology

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Cooking > Beverages - Coffee & Tea
Business & Economics > Mikroekonomia
Wydawca:
Elsevier Science Publishing Co Inc
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780123703712
Rok wydania:
2004
Wydanie:
Revised
Ilość stron:
398
Waga:
0.70 kg
Wymiary:
22.91 x 14.68 x 2.41
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

"Overall this book serves as a complete overview not only of espresso coffee but also of coffee in general. With its comprehensive overview of the parameters important to coffee quality and coffee consumption on human health it becomes a good reference book for both food scientists and nutritionists in the field." --FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, 2005

"A vital resource for anyone wishing to deepen their knowledge of coffee and its production, this book, with its industrial and historical perspectives, manages to combine the delivery of complex scientific data with pure enthusiasm for the product." --CAFE CULTURE, 2005

".the book's precision with the details of coffee science is unparalleled. It balances scientific prowess and readability without overwhelming the reader, whether new to the coffee world or a veteran." --FRESH CUP, 2005

1. Quality
2. The Plant
3. The Raw Bean
4. Roasting
5. Grinding
6. Storage and Packaging
7. Percolation
8. The Cup
9. Physiology of Perception
10. Coffee Consumption and Health

Andrea Illy studied in Switzerland at the University of Trieste, completing a dissertation on 'The quality of expresso from a chemical perspective.' He has worked at the Nestle Research Department and illycaffe, where he has been manager of the Quality Control Department and Manageing Director since 1994. After graduating from the University of Pisa, Riantonio Viani studied at the California Institute of Technology in Pasadena, CA, USA. He went on to carry out postdoctoral research at Duke University, NC, USA, before moving to the Nestle Research Laboratories in Switzerland. He was appointed Scientific Advisor of the Technical Division of Nestle in the Coffee and Beverages Scientific Business Unit, and is former Chairman of Physiological Effects of Coffee and former President of ASIC.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia