• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Enzymes of Psychrotrophs in Raw Food » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Enzymes of Psychrotrophs in Raw Food

ISBN-13: 9780849361036 / Angielski / Twarda / 1989 / 320 str.

Robin C. McKellar; McKellar C. McKellar; Peter Bacher
Enzymes of Psychrotrophs in Raw Food Robin C. McKellar McKellar C. McKellar Peter Bacher 9780849361036 CRC - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Enzymes of Psychrotrophs in Raw Food

ISBN-13: 9780849361036 / Angielski / Twarda / 1989 / 320 str.

Robin C. McKellar; McKellar C. McKellar; Peter Bacher
cena 2787,52
(netto: 2654,78 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 2644,62
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Draws together theoretical and applied aspects of extracellular hydrolytic enzymes in spoilage, and provides information and analysis of interest to microbiologists and biochemists, and recommendations of value to food scientists and processors. This book deals with psychrotroph proteinases, lipases, and phospholipases in milk and dairy products.

Kategorie:
Nauka, Medycyna
Kategorie BISAC:
Medical > Neuroscience
Technology & Engineering > Agriculture - General
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
CRC
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780849361036
Rok wydania:
1989
Ilość stron:
320
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

MILK AND DAIRY PRODUCTS. Producer Microorganisms. Biochemical Classification. Isolation and Molecular Characteristics. Thermal Stability. Regulation and Control of Synthesis. Assay Methods for Lipases and Phospholipases. Assay Methods for Proteinases. Physical and Biochemical Effects on Milk Components. Effect on the Quality of Dairy Products. Standards, Control, and Future Outlook. RED MEATS, FISH, AND POULTRY. Red Meats, Poultry, and Fish. Index.

Robin C. McKellar



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia