• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Enzymes: Novel Biotechnological Approaches for the Food Industry » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Enzymes: Novel Biotechnological Approaches for the Food Industry

ISBN-13: 9780128002179 / Angielski / Twarda / 2020 / 608 str.

Selim Kermasha; N. A. Michael Eskin; Sarya Aziz
Enzymes: Novel Biotechnological Approaches for the Food Industry Kermasha, Selim 9780128002179 Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Enzymes: Novel Biotechnological Approaches for the Food Industry

ISBN-13: 9780128002179 / Angielski / Twarda / 2020 / 608 str.

Selim Kermasha; N. A. Michael Eskin; Sarya Aziz
cena 683,55
(netto: 651,00 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 680,74
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Academic Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128002179
Rok wydania:
2020
Ilość stron:
608
Waga:
0.60 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 1.91
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

1. Introduction2. Enzymes3. Production of Enzymes: Fermentation and Genetic Engineering4. Recovery and Purification of Industrial Enzymes5. Chemical Stabilization of Enzymes6. Immobilization of Enzymes and Their Use in Biotechnological Applications7. Biocatalysis in Selected Media8. Safety Regulations of Food Enzymes9. Selected Industrial Enzymes

Dr. Selim Kermasha is a professor at McGill University, Montreal, Canada, with a D.Sc. in enzymology. He was previously the Chair of the Department of Food Science and Agricultural Chemistry at McGill University. His primary research interest is in the area of enzymology, with special emphasis on food biotechnology. He led several research projects dealing with industrial approaches of national and international importance including the production of novel microbial enzymes and their purification, characterization, immobilization, and biocatalysis, as well as their industrial applications in the production of nutraceuticals and bio-ingredient. Dr. Kermasha has published over 220 refereed research papers and has been invited as a speaker to many scientific conferences, meetings, and industrial presentations.

Dr. Michael N. A. Eskin, a former Chair and Associate Dean, is a Distinguished Professor in the Department of Food and Human Nutritional Sciences in the Faculty of Agricultural and Food Sciences at the University of Manitoba, Winnipeg Canada. He is recognized internationally for his pioneering research on the physical, chemical and performance properties that led to the successful development of canola oil. For this and later research, he received many prestigious awards including the American Oil Chemists' Society (AOCS) Supelco Research Award, considered the world prize in lipids, and the IFT Lifetime Achievement Award in Memory of Nicolas Appert. He is also the recipient of the Stephen S. Change Award from IFT and AOCS and the Alton Bailey Medal, Herbert J Dutton Award, Timothy Mounts Award, and the A.R. Distinguished Service Award from AOCS and the William J Eva Award from the Canadian Institute of Food Science and Technology. In 2016, he was awarded the Order of Canada ,and in 2022 The Order of Manitoba, for his significant contributions to the success of the Canadian canola oil industry. He has authored and edited 18 books , 65 chapters and over 160 papers



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia