• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Environmental Indicators and Shellfish Safety » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Environmental Indicators and Shellfish Safety

ISBN-13: 9781461358435 / Angielski / Miękka / 2012 / 523 str.

Cameron R. Hackney; Merle D. Pierson; Cameron R. Hackney
Environmental Indicators and Shellfish Safety Cameron R. Hackney Merle D. Pierson Cameron R 9781461358435 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Environmental Indicators and Shellfish Safety

ISBN-13: 9781461358435 / Angielski / Miękka / 2012 / 523 str.

Cameron R. Hackney; Merle D. Pierson; Cameron R. Hackney
cena 403,47 zł
(netto: 384,26 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 385,52 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The abundant shellfish populations of the rich brackish waters of the coastal areas have been an important source of food from prehistoric times. Productive shellfish-harvesting waters have been decreasing at an alarming rate in recent times. Currently, of the fifteen million acres of national estuarine waters available for shellfish harvesting, only 64% are classified as approved and the amount of acreage available is decreasing annUally. The remaining areas are classified as prohibited, conditionally approved or restricted. Despite the growing problems, the shellfish industry is of vital importance to the economy of many coastal areas. The safety of molluscan shellfish has been brought into question. The executive summary of the National Academy of Sciences, Institute of Medicine's Report on Seafood Safety, states that "available data from CDC and the Northeast Technical Services Unit (NETSU) of the Food and Drug Administration for 1978-87, as well as literature reports, suggest that the greatest number of seafood associated illnesses are from raw molluscan shellfish harvested in waters contami nated with raw or poorly treated human sewage. The majority of these illnesses have unknown etiologies suggestive of Norwalk or Norwalk-like agents that cause human viral gastroenteritis." In addition, there have been numerous reports on safety problems of raw molluscan shellfish. The safety of raw molluscan shellfish is determined by using environmental indicators of fecal pollution. With respect to shellfish, the indicator concept evolved early this century."

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Cooking > General
Wydawca:
Springer
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781461358435
Rok wydania:
2012
Wydanie:
1994
Ilość stron:
523
Waga:
0.78 kg
Wymiary:
22.9 x 15.2
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

1 Historical Overview.- 2 Microbial and Chemical Indicators.- 3 Human Enteric Pathogenic Viruses.- 4 Human-Associated Bacterial Pathogens.- 5 Animal- and Terrestrial-Associated Bacterial Pathogens.- 6 Association of Vibrionaceae, Natural Toxins and Parasites with Fecal Indicators.- 7 Methods to Recover Injured Indicators and Pathogens.- 8 Rapid Methods for the Detection and Enumeration of Indicators.- 9 Detection of Noncultural Indicators and Pathogens.- 10 Changes in Indicator and Pathogen Populations During Handling of Shellstock.- 11 Changes in Indicator and Pathogen Populations During Processing and Handling of Shucked Shellfish.- 12 Sanitary Surveys of Growing Waters.- 13 Depuration and Relaying of Molluscan Shellfish.- 14 Using Indicator Information for Managing Risks.- 15 Epidemiologic Studies.- 16 Statistical Sampling of Growing Waters and Shellfish Meat.- References.

Pierson, Merle D. Pierson is Professor of Food Microbiology and Safe... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia