• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Enological Chemistry » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Enological Chemistry

ISBN-13: 9780123884381 / Angielski / Twarda / 2012 / 429 str.

Juan Moreno
Enological Chemistry Juan Moreno 9780123884381 ACADEMIC PRESS - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Enological Chemistry

ISBN-13: 9780123884381 / Angielski / Twarda / 2012 / 429 str.

Juan Moreno
cena 428,32
(netto: 407,92 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 424,81
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Enological Chemistry is written for the professional enologist tasked with finding the right balance of compounds to create or improve wine products. Related titles lack the appropriate focus for this audience, according to reviewers, failing either to be as comprehensive on the topic of chemistry, to include chemistry as part of the broader science of wine, or targeting a less scientific audience and including social and historical information not directly pertinent to the understanding of the role of chemistry in successful wine production. The topics in the book have been sequenced identically with the steps of the winemaking process. Thus, the book describes the most salient compounds involved in each vinification process, their properties and their balance; also, theoretical knowledge is matched with its practical application. The primary aim is to enable the reader to identify the specific compounds behind enological properties and processes, their chemical balance and their influence on the analytical and sensory quality of wine, as well as the physical, chemical and microbiological factors that affect their evolution during the winemaking process.

  • Organized according to the winemaking process, guiding reader clearly to application of knowledge
  • Describes the most salient compounds involved in each step enabling readers to identify the specific compounds behind properties and processes and effectively work with them
  • Provides both theoretical knowledge and practical application providing a strong starting point for further research and development

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
ACADEMIC PRESS
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780123884381
Rok wydania:
2012
Ilość stron:
429
Waga:
1.01 kg
Wymiary:
23.62 x 19.56 x 2.79
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

"Moreno and Peinado draw material from lectures and laboratory sessions in a course on wine chemistry they have taught to enology students for over 10 years. The textbook synthesizes the considerable scientific knowledge that has been acquired about making wine, much of which has not been widely disseminated." --Reference and Research Book News, December 2012

Chapter 1. The Vine

Chapter 2. Composition of Grape Must

Chapter 3. Must Aromas

Chapter 4. Composition of Wine

Chapter 5. Polyphenols

Chapter 6. Sugars: Structure and Classification

Chapter 7. Sugars in Must

Chapter 8. Carboxylic Acids: Structure and Properties

Chapter 9. Grape Acids

Chapter 10. The Relationship between Must Composition and Quality

Chapter 11. The Transformation of Must Into Wine

Chapter 12. Nitrogen Compounds

Chapter 13. Acid-Base Equilibria in Wine

Chapter 14. Buffering Capacity of Wines

Chapter 15. Precipitation Equilibria in Wine

Chapter 16. Changes in Acidity After Fermentation

Chapter 17. Redox phenomena in Must and Wine

Chapter 18. The Colloidal State

Chapter 19. Wine Colloids

Chapter 20. Inorganic Material and Metal Casse

Chapter 21. Chemical Aging

Chapter 22. Aging

Chapter 23. Biological Aging

Juan Moreno, geboren 1972 in Huercal-Overa/Spanien, aufgewachsen in Hanau, Studium der Volkswirtschaftslehre in Konstanz, Florenz und Köln. Kurzzeitig tätig fürs Fernsehen und Absolvierung der Deutsche Journalistenschule in München. Wöchentlich erscheint seine Kolumne "Von mir aus" in der Wochenendbeilage der SDZ. Der Autor lebt in Berlin.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia