• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Engineering Plant-Based Food Systems » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Engineering Plant-Based Food Systems

ISBN-13: 9780323898423 / Angielski / Miękka / 2022

Sangeeta Prakash; Bhesh R. Bhandari; Claire Gaiani
Engineering Plant-Based Food Systems Sangeeta Prakash Bhesh R. Bhandari Claire Gaiani 9780323898423 Elsevier Science & Technology - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Engineering Plant-Based Food Systems

ISBN-13: 9780323898423 / Angielski / Miękka / 2022

Sangeeta Prakash; Bhesh R. Bhandari; Claire Gaiani
cena 560,94 zł
(netto: 534,23 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 555,21 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Elsevier Science & Technology
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780323898423
Rok wydania:
2022
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

1. Plant-based food as a sustainable source of food for the future 2. General health benefits and sensory perception of plant-based foods

SECTION 1 Plant-based proteins 3. Sustainable plant-based protein sources and their extraction 4. Reducing allergenicity in plant-based proteins 5. Functionality of plant-based proteins

SECTION 2 Plant-based dairy alternatives 6. Plant-based beverages 7. Plant Based Gels 8. Plant-based butter like spreads

SECTION 3 Plant-based meat alternatives 9. Plant-based meat analogue 10. Plant-based imitated fish 11. Plant-based imitated seafood

SECTION 4 Fermented plant-based beverages and foods 12. Fermented plant-based beverage: Kombucha 13. Fermented plant-based foods (e.g. tofu, sauerkraut, sourdough)

SECTION 5 Plant-based functional components 14. Polyphenols, phytosterols, aromatics and essential oils 15. Food processing interventions to improve the bioaccessibility and bioavailability of plant food nutrients

SECTION 6 Plant-based food - future outlook 16. 3D printing of plant-based foods 17. Plant-based foods - future outlook



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia