• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Engineering Aspects of Membrane Separation and Application in Food Processing » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Engineering Aspects of Membrane Separation and Application in Food Processing

ISBN-13: 9781420083637 / Angielski / Twarda / 2017 / 376 str.

Gyula Vatai; Erika Bekassy-Molnar; Robert W. Field
Engineering Aspects of Membrane Separation and Application in Food Processing Gyula Vatai Erika Bekassy-Molnar Robert W. Field 9781420083637 CRC - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Engineering Aspects of Membrane Separation and Application in Food Processing

ISBN-13: 9781420083637 / Angielski / Twarda / 2017 / 376 str.

Gyula Vatai; Erika Bekassy-Molnar; Robert W. Field
cena 995,85
(netto: 948,43 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 957,11
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

During the past two decades, membrane separation processes have become standard. The properties of modern membrane technology make it suitable for applications in the food industry. This book presents the principles and applications of these techniques. The first section of the text covers characteristics of membrane separation processes, mass transfer membrane processes, and concentration polarization. The second section addresses applications in the dairy industry, animal products processing, fruit and beverage processing, as well as vegetable product processing. The final section details membrane bioreactors, cost analysis, and the design of complex membrane processes.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
CRC
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781420083637
Rok wydania:
2017
Numer serii:
000366651
Ilość stron:
376
Waga:
0.65 kg
Wymiary:
23.37 x 15.49 x 2.54
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

Basic Principles of Membrane Separation Processes. Applications of Membrane Separations in Food Processing. Design, Development and Optimization of Complex Separation Processes.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia