• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Emulsions: Volume 3 » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Emulsions: Volume 3

ISBN-13: 9780128043066 / Angielski / Twarda / 2016 / 768 str.

Alexandru Grumezescu
Emulsions: Volume 3 Grumezescu, Alexandru 9780128043066 Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Emulsions: Volume 3

ISBN-13: 9780128043066 / Angielski / Twarda / 2016 / 768 str.

Alexandru Grumezescu
cena 666,25
(netto: 634,52 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 666,25
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Emulsions, the third volume of the Nanotechnology in the Food Industry series, is an invaluable resource for anyone in the food industry who needs the most recent information about scientific advances in nanotechnology on this topic. This volume focuses on basic and advanced knowledge about nanoemulsion, and presents an overview of the production methods, materials (solvents, emulsifiers, and functional ingredients), and current analytical techniques that can be used for the identification and characterization of nanoemulsions. The book also discusses the applications of nanoemulsion with special emphasis on systems suitable for utilization within the food industry. This book is useful to a wide audience of food science research professionals and students who are doing research in this field, as well as others interested in recent nanotechnological progress worldwide.

  • Presents fundamentals of nanoemulsions, methods of preparation (high-energy and low-energy techniques), and applications in the food industry
  • Includes research studies of nanoemulsification technology to improve bioavailability of food ingredients and research analysis
  • Offers benefits and methods of risk assessment to ensure food safety
  • Presents cutting-edge encapsulating systems to improve the quality of functional compounds
  • Provides a variety of methods, such as high-shear stirring, high-pressure homogenizers, self-emulsification, phase transitions and phase-inversion, to further research in this field

Kategorie:
Nauka, Fizyka
Kategorie BISAC:
Science > Nanoscience
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Biotechnology
Wydawca:
Academic Press
Seria wydawnicza:
Nanotechnology in the Food Industry
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128043066
Rok wydania:
2016
Numer serii:
000793400
Ilość stron:
768
Waga:
1.71 kg
Wymiary:
23.62 x 19.56 x 4.32
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

CHAPTER 1. Nanoemulsions for food: The properties, development and applications CHAPTER 2. Preparation of nanomaterials for food applications using membrane emulsification and membrane reactor CHAPTER 3. Nanoemulsions containing unsaturated fatty acid concentrates CHAPTER 4. Nano-formulations of polyphenols for prevention and treatment of cardiovascular and metabolic disorders CHAPTER 5. Nanoemulsion: Preparation and its application in food industry CHAPTER 6. Formation and properties of nanoemulsions CHAPTER 7. Application of nanoemulsion technology for encapsulation and release of lipophilic bioactive compounds in food CHAPTER 8. Utilization of nanoemulsion gels for novel structure and functional properties of food CHAPTER 9. Nanoemulsion-Based Systems: Delivery and controlled release of nutraceutical components CHAPTER 10. Biopolymers-embedded nanoemulsions for safety, quality and storability enhancement of food agricultural products. Active edible coatings and films CHAPTER 11. Nanoemulsions as potential delivery systems for bioactive compounds in food systems: Preparation, characterization and application in food industry CHAPTER 12. Production, stability and application of micro- and nanoemulsion in food production and food processing industry CHAPTER 13. Nanostructural characterization of food-grade microemulsions: Ultrasonic Resonator Technology CHAPTER 14. Application of self-emulsifying delivery systems for effective delivery of nutraceuticals CHAPTER 15. The synthesis and application of vitamins in nanoemulsion delivery systems CHAPTER 16. Emulsified protein filaments: Types, preparation, nutritional, functional and biological properties of mayonnaise CHAPTER 17. Nanoemulsions and their stability for enhancing functional properties of food ingredients CHAPTER 18. Nanoemulsions as delivery vehicles for food and pharmaceuticals CHAPTER 19. Nanoemulsions: An emerging technology in food industry CHAPTER 20. Plant oil-based nanoemulsion formulation using nonionic-based surfactant system against foodborne microorganisms



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia