• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Emulsion-Based Systems for Delivery of Food Active Compounds: Formation, Application, Health and Safety » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Emulsion-Based Systems for Delivery of Food Active Compounds: Formation, Application, Health and Safety

ISBN-13: 9781119247142 / Angielski / Twarda / 2018 / 312 str.

Shahin Roohinejad; Ralf Greiner; Indrawati Oey
Emulsion-Based Systems for Delivery of Food Active Compounds: Formation, Application, Health and Safety Greiner, Ralf 9781119247142 Wiley - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Emulsion-Based Systems for Delivery of Food Active Compounds: Formation, Application, Health and Safety

ISBN-13: 9781119247142 / Angielski / Twarda / 2018 / 312 str.

Shahin Roohinejad; Ralf Greiner; Indrawati Oey
cena 799,65
(netto: 761,57 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 796,36
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Wiley
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781119247142
Rok wydania:
2018
Ilość stron:
312
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Chapter 1: Conventional emulsionsChapter 2: Pickering emulsionsChapter 3: Multiple emulsionsChapter 4: Multilayered emulsionsChapter 5: Solid Lipid NanoparticlesChapter 6: Nanostructured lipid carriersChapter 7: Filled hydrogel particlesChapter 8: NanoemulsionsChapter 9: MicroemulsionsChapter 10: Liposomes and niosomes

About the Editors

Shahin Roohinejad, Department of Food Technology and Bioprocess Engineering, Max Rubner–Institut, Karlsruhe, Germany.

Ralf Greiner, Department of Food Technology and Bioprocess Engineering, Max Rubner–Institut, Karlsruhe, Germany.

Indrawati Oey, Department of Food Science, University of Otago, Dunedin, New Zealand, and Riddet Institute, Palmerston North, New Zealand.

Jingyuan Wen, School of Pharmacy, University of Auckland, Auckland, New Zealand.

A comprehensive text that offers a review of the delivery of food active compounds through emulsion–based systems

Emulsion–based Systems for Delivery of Food Active Compounds is a comprehensive resourc that reviews the principles of emulsion–based systems formation, examines their characterization and explores their effective application as carriers for delivery of food active ingredients. The text also includes information on emulsion–based systems in regards to digestibility and health and safety challenges for use in food systems.

Each chapter reviews specific emulsion–based systems (Pickering, multiple, multilayered, solid lipid nanoparticles, nanostructured lipid carriers and more) and explains their application for delivery of food active compounds used in food systems. In addition, the authors noted experts in the field review the biological fate, bioavailability and the health and safety challenges of using emulsion–based systems as carriers for delivery of food active compounds in food systems.

This important resource:

  • Offers a comprehensive text that includes detailed coverage of emulsion–based systems for the delivery of food active compounds
  • Presents the most recent developments in emulsion–based systems that are among the most widely–used delivery systems developed to control the release of food active compounds
  • Includes a guide for industrial applications for example food and drug delivery is a key concern for the food and pharmaceutical industries

Emulsion–based Systems for Delivery of Food Active Compounds is designed for food scientists as well as those working in the food, nutraceutical and pharmaceutical and beverage industries. The text offers a comprehensive review of the essential elements of emulsion–based systems for delivery of food active compounds.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia