• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Emerging Technologies for Shelf-Life Enhancement of Fruits » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Emerging Technologies for Shelf-Life Enhancement of Fruits

ISBN-13: 9781774634752 / Angielski / Miękka / 2021 / 404 str.

Basharat Nabi Dar; Shabir Ahmad Mir
Emerging Technologies for Shelf-Life Enhancement of Fruits Basharat Nab Shabir Ahma 9781774634752 Apple Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Emerging Technologies for Shelf-Life Enhancement of Fruits

ISBN-13: 9781774634752 / Angielski / Miękka / 2021 / 404 str.

Basharat Nabi Dar; Shabir Ahmad Mir
cena 405,64 zł
(netto: 386,32 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 400,67 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

Focusing on new technological interventions involved in the postharvest management of fruits, this volume looks at the research on new and emerging techniques to maintain the quality of fruits from farm to table.

Kategorie:
Nauka
Kategorie BISAC:
Science > General
Technology & Engineering > Food Science - General
Technology & Engineering > Agriculture - General
Wydawca:
Apple Academic Press
Seria wydawnicza:
Postharvest Biology and Technology
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781774634752
Rok wydania:
2021
Numer serii:
000779897
Ilość stron:
404
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

1. Diversity of Fruits  2. Factors Affecting the Postharvest Quality of Fruits  3. Microbial Spoilage of Fruits  4. Decontamination of Fruits by Non-Thermal Technologies  5. Modified Atmosphere Packaging as a Tool to Improve Shelf Life of Fruits  6. New Insight in Active Packaging of Fruits  7. Advances in Edible Coating for Improving the Shelf Life of Fruits  8. Approaches of Gamma Irradiation for Extending the Shelf Life of Fruits  9. Antimicrobials as Innovative Tool for Shelf-Life Enhancement of Fruits  10. Use of Chemicals for Shelf-Life Enhancement of Fruits  11. Ozone as a Shelf-Life Extender of Fruits  12. Controlled Atmosphere Storage of Fruits: An Overview on Storability and Quality  13. Techniques for Quality Estimation of Fruits  14. Safety Management of Fruits from Farm to Fork



 



Basharat Nabi Dar, PhD, is a Visiting Scientist at the Department of Food Science at Cornell University in Ithaca, New York. He began his career in the Department of Food Technology at the Islamic University of Science & Technology, Awantipora, JK, India. He is a recipient of a CV Raman Fellow by the University Grants Commission, New Delhi, India, as well as a recipient of a UGC Research Award (2014–16) in the field of agricultural sciences. He has worked on a multimilliondollar research project on minor fruits and vegetables of Kashmir with the Department of Biotechnology, Government of India. He is also associated with several other major research projects as Co-PI/member. Dr. Dar is a member of several professional international associations, including IFT, ASFFBC, WASET, ISEKI, and FSSAI. He has published more than 50 research and review papers in his field in various prestigious national and international journals and has presented papers in many conferences.



Shabir Ahmad Mir, PhD, is an Assistant Professor at the Government College for Women, Srinagar, India. He has published numerous international papers and book chapters and has edited two books. In addition to his close association with many scientific organizations in the area of food technology, he is an active reviewer for several journals, including Food Chemistry, Journal of Cereal Science, Journal of Food Science and Technology, Food Packaging and Shelf Life, and many other scientific journals. During his PhD work, he has received the Best Whole Grain PhD Thesis Award 2016 (South Asia) for outstanding research work from the Whole Grain Research Foundation, Canada.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia