• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Emerging Food Processing Technologies » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Emerging Food Processing Technologies

ISBN-13: 9781071621387 / Angielski

Mohsen Gavahian
Emerging Food Processing Technologies Mohsen Gavahian 9781071621387 Humana - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Emerging Food Processing Technologies

ISBN-13: 9781071621387 / Angielski

Mohsen Gavahian
cena 524,53 zł
(netto: 499,55 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 501,19 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

This volume aims to introduce procedures related to measuring the process parameters involved in emerging food processing technologies, the approaches to measure the process efficiency, and basic guidelines for operating related systems. Chapters are divided into two parts, including nonthermal emerging food processing technologies and thermal emerging food processing technologies.Authoritative and cutting-edge,  Emerging Food Processing Technologies aims to provide comprehensive and updated state-of-art methodologies and models for food analysis.

This volume aims to introduce procedures related to measuring the process parameters involved in emerging food processing technologies, the approaches to measure the process efficiency, and basic guidelines for operating related systems. Chapters are divided into two parts, including nonthermal emerging food processing technologies and thermal emerging food processing technologies.

Authoritative and cutting-edge,  Emerging Food Processing Technologies aims to provide comprehensive and updated state-of-art methodologies and models for food analysis.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Humana
Seria wydawnicza:
Methods and Protocols in Food Science
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781071621387

1. Pulsed Electric Fields Treatment of Foods

Indrawati Oey, Stephen Giteru, and Sze Ying Leong

 

2. Cold Plasma Processing: Methods and Applications in Study Of Food Decontamination

Manreet Bhullar, Mohsen Gavahian, and NN Misra

 

3. Plasma Activated Water: Methods and Protocols in Food Processing Applications

Manreet Bhullar, Mohsen Gavahian, and NN Misra

 

4. Ozone Processing of Foods: Methods and Procedures Related to Process Parameters

R. Pandiselvam, V. Prithviraj,  Anjineyulu Kothakota, and Krishna Prabha

 

5. Application of Electrolyzed Water as Disinfecting Agent in Table Egg to Decrease the Incidence of Foodborne Pathogens

Juan C. Ramírez-Orejel and José A. Cano-Buendía

 

6. Combination of Electrolyzed Water and Other Measures for Food Decontamination

S.M.E. Rahman, H.M. Murshed, and S.M.A. Islam

 

7. Ultrasound-assisted Drying of Food

Małgorzata Nowacka and Magdalena Dadan

 

8. Ultrasonic Decontamination and Process Intensification

Shikha Ojha, Jefferson de Oliveira Mallia, David Spiteri, Vasilis Valdramidis, and Oliver Schlüter

 

9. Pulsed Light for Grape and Wine Processing

Carlos Escott, Iris Loira, and Antonio Morata

 

10.  Electrospinning in Food Processing

Conrad O. Perera and Neo Yun Ping

 

11. Methods for Screening and Evaluation of Edible Coatings with Essential Oils as an Emerging Fruit Preservation Technique

Kataryne Árabe Rimá de Oliveira, Louise Iara Gomes de Oliveira, Evandro Leite de Souza, and  Marciane Magnani

 

12. Ohmic Heating for Food Processing: Methods and Procedures Related to Process Parameters

Pitiya Kamonpatana, Mohsen Gavahian, and Sudhir K. Sastry

 

13. Microwave Processing: Methods and Procedures Related to Process Parameters

Amandine Rousset, Emmanuel Petitcolas, Farid Chemat, and Sandrine Perino

 

14. Infrared-heating Processing: Methods and Procedures Related to Process Parameters

Asaad Rehman Al-Hilphy, Mohsen Gavahian, and Sriram Vidyarthi

 

15. Protocols in Food Extrusion Technology

Girish Mathad, Jenshinn Lin, and Minh Khoa Nguyen

 

16. Instant Controlled Pressure Drop (DIC) As an Emerging Food Processing Technology

Joelle Nader, Tamara Allaf, and Karim Allaf

This volume aims to introduce procedures related to measuring the process parameters involved in emerging food processing technologies, the approaches to measure the process efficiency, and basic guidelines for operating related systems. Chapters are divided into two parts, including nonthermal emerging food processing technologies and thermal emerging food processing technologies.

Authoritative and cutting-edge,  Emerging Food Processing Technologies aims to provide comprehensive and updated state-of-art methodologies and models for food analysis.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia